Szerintetek jó autó a peugeot 307?
2003-as évjárat
2000.hdi 90 le motorral
Én most vettem elsö autónak egy 307 sw-t. 1,3 milló volt, 65 ezer km-rel (a kormány, az ülés, a tisztasága belül ezt igazolja is), automata, fullexta, egy halmaz szervizpapir, korabeli prospektus, kitöltött szervizkönyv, korabeli Peugeot Navteq navi. Mindenki lehülyézett, hogy 1,3 millióért vettem egy 2007-es francia autót, ami fullextrás, miért nem egy japánt vagy németet…
1,3-ért nem találtam ennyire jól felszerelt és karbantartott autót. Nekem pedig hosszabb utakra kell az autó, a szervizt pedig megkapja, akármennyi is legyen a számla vége.
Szerelöm szerint idöutazás, amilyen állapotot én vettem.
Kérdezö: ha aktuális még: inkább a széria végéröl vegyél. A facelift elöttieknél sok a gyermekbetegség.
Legyen jó a fék, gumi, ne égjen a sàrga motor ikon a müszerfalon, ha panorámatetös, akkor menjen az elektromos rolo, és ne legyen lelakva belül. A motor száraz, egyedül a hütövizet figyeld, ha csepeg, stop.
Alapvetöen jó autók, kevésbé problémásak a facelift utániak, idösebb korukra sem egy problémahalmaz. Kell rá költeni, elöfordul a 300 ezres számla is sajnos, de cserébe jo és van rá rengetg szaki is, aki érti a 307-eseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!