Szerintetek jó autó a peugeot 307?
2003-as évjárat
2000.hdi 90 le motorral
Jó? Mi neked a jó? Lesznek, akik azt írják, hogy jó, meg jönnek azok is, akik szerint nincs jó francia autó. Vagy pl. az 1es, aki szerint a pözsó dízel nem jó, miközben a pözsó pont arról híres, még a bmw is az ő motorjukat használja valamelyik autójában.
Szóval a lényeg, hogy úgyse fogsz egyöntetű véleményeket kapni, neked kell eldöntened. Nézdd meg a totalcaron a véleményeket.
Nem. Ezt ős-Peugeot-osként állíthatom.
Bővebben: A 206 és 207 sokkal jobb kisautók, a 407 pedig fényévekkel kényelmesebb, a 307 viszont megpróbál egyszerre mindkettő lenni (sőt, még az akkortájt divatos egyterűs stílusjegyeket is bele lehet látni), de nem sikerül neki. Hiába jók a motorjai, ez a tipikus sokat akar a szarka esete - plusz ez már az a korszak, amikor a Peugeot is elkezdte a Golfhoz mérni magát, ez az autó pedig nem jó Golfnak. Az előd 306-osnál ez a hülyeség még nem volt meg és talán az utód 308-as is sokkal jobb autó, még ha túl nehéz is. Ha valaki mégis 307-re vágyik akkor a 2005 utáni példányokat érdemes keresni.
Szerintem gyönyörű autó..
Saját magamnak nem vennék, olvasgattam, hogy picivel drágább fenntartani (csóró vagyok :D) de az biztos, hogy mint külsőleg mint belsőleg szépek, és jól felszereltek..
Szerintem ha meg tudsz barátkozni az elektronikai hibákkal, akkor bőven megveheted..
Ha annyira rossz lenne senki sem venné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!