Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot rángat?

Peugeot rángat?

Figyelt kérdés
Peugeot partner 1.6 HDI 2007, 5 személyes. Hétvégén mennék megnézni egy ilyen autót. Az ára jó, km kevés viszont, azt írták, hogy az üzemanyag pumpa levegős valahol, cserére szorul (nagy sebességnél ezért rángat). Elvileg Szerelő mondta azt hogy valószínűleg a tankban lévő a hívás. Érdemes szerintetek megnézni? Ti tapasztaltatok már ilyet saját autónál, vagy a környezetetekben volt ilyen? Mi volt a hiba oka?

2021. márc. 10. 06:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

Ez hülyeség.

Nekem volt már levegős a rendszer és olyankor legyengül, nem húz a motor.

AZ inkább elektromos probléma lehet.

2021. márc. 10. 07:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! A további válaszokat is várom!
2021. márc. 10. 07:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha van eszközöd arra, hogy élő diagold és megnézd a porlasztók korrekcióit akkor oké, ha nem, én elengedném.

Magasnyomású pumpa miatt is rángathat

2021. márc. 10. 07:12
 4/11 D. Brasco ***** válasza:
100%
Szinte biztos hogy nem levegős,nem azért rangat......mas baj lesz ott.....ez kb az a szint hogy jó a klima az autoba csak fel kell tölteni gázzál......nyilvan kurwa jó lehet ha el tudott szökni belőle a gáz......
2021. márc. 10. 07:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan egyszerű a baj akkor miért nem csináltatja meg a tulaj és úgy adná el utána mint egy tökéletes autó.
2021. márc. 10. 07:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen én is ezen gondolkodom már napok óta.
2021. márc. 10. 07:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát én ilyen autót nem vennék mert ha ezt se csinalták meg akkor akármilyen baja is lehet.Minimum nagy fenntartással kezelném,alaposan vizsgáljátok át
2021. márc. 10. 08:40
 8/11 anonim ***** válasza:

1-es. Az a hülyeség,h levegős rendszernél nem rángat hanem elgyengül. Csak gondold végig. A "levegős" azt jelenti, h időnként nem kap üzemanyagot csak levegőt.

Vagyis nem lesz ami elégjen. Nem elgyengülni fog, hanem rángatni, akadozni, stb.

2021. márc. 11. 05:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt mondja a "szerelő", h levegős a pumpa ezért csere? Esetleg légteleníteni nem akarna előtte?
2021. márc. 11. 05:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Vigyel magaddat szerelot ! Ha az A.C. pumpa hibas, leall menetkozben a motor. Eleinte nagy fordulaton all le. Ha folyamatosan rangat, akkor nyomasszabalyzo, adagolo, porlaszto is lehet !
2021. ápr. 8. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!