Igaz 16 évesen senkinek nem lehet B kategóriás jogsija?
Figyelt kérdés
Valaki mondta h neki az apja el tudja intézni!Sztem iet nem lehet elintézni sehogyan se.2010. aug. 19. 22:24
1/7 anonim válasza:
A-a. 16,5 évesen kezdheted el az elméletet, ennyi a könnyítés..
2/7 anonim válasza:
Hallottam már egy magyar rallyversenyző pulyáról,aki 16 évesen(!)már legálisan tekerte a kormányt...De szerintem ő kivételes eset lehetett,látták,hogy milyen tehetséges és-vélhetően sok pénzzel-elintézték,hogy jogsija lehessen...Egyébként hivatalosan tizenhat és fél éves kortóól lehet kezdeni,ha jól tudom.
3/7 anonim válasza:
Tekerheti a kormányt 14 évesen is, mert pályára nem kell jogsi!!
4/7 anonim válasza:
Régen volt ilyen korkedvezményes jogsi, de már megszűnt.
5/7 anonim válasza:
csakogy a legtöb ralihoz tudod kell mert vannak közuton haladó részei is
6/7 anonim válasza:
Amerikában tényleg van ilyen, meg ahogy írják el is lehetett intézni. Bár, ha mondjuk 16 évesen meghalnának vki szülei, akkor valószínű, hogy kérhetne olyan igazolást, amivel engednék neki.
7/7 anonim válasza:
16?, meg a 18 is korai lenne szerintem, annyi idiota van igyis az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!