Audi a3 nal melyik motorkod a legbevaltabb? bls t az valoban nagy hibafaktort tartalmaz?
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 01:12
1/9 anonim válasza:
Ha nagyon egyszerűsíteni akarod a dolgot, akkor 1.9 PDTDI OK, 2.0PDTDI NOK.
Ilyen öreg autóknál az előélet lesz a döntő már.
Én személy szerint inkább gondolkoznék 116, de még inkább 131 lóerősben
2/9 anonim válasza:
Nincs gond a BLS-el, ha vásárlás után megcsapágyazod
3/9 anonim válasza:
Ez a 8P A3 kb azaz audi amibe csak relative szar motorokat raktak, a helyedbe gyűjtenék egy 2.0 CR-re (ami úgy kezdődik, hogy 2 milla és ez az alja) vagy úgy vennék 8P-t hogy legyen a zsebbe egy 5 kiló ha esetleg jön a gebasz
4/9 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, csak ez 2008as evjaru auto 1 misiert 1 tulajjal aztan azert gondolkoztam rajta, de akkor marad az idosebb bkd 2.0 pd tdi nezelodoben.
2021. márc. 28. 13:15
5/9 A kérdező kommentje:
ambiente vagy attraction felszereltseg kozott van lenyegi kulonbseg? kereskedesnel nem erdemes vasarolni vagy az is csak legenda minrhigy az 1.9 az isten xd vagy inkabb ebben az arban egy jobb golf 5 ost kapnek?
2021. márc. 28. 13:23
6/9 anonim válasza:
BKD kódos 2.0 PD még jó is lehet, felszereltséget nézd meg a neten
7/9 A kérdező kommentje:
valamelyik golfnal irja h füsti chippel van az milyen? az auto 2.0 pdtdi es 240 loerot ir neki azt hogy?
2021. márc. 28. 16:26
8/9 anonim válasza:
Ha csak egy chip volt az autón sose lesz 240 ló
9/9 A kérdező kommentje:
vagom nem vagyok hulye xd a fusti csip az mi
2021. márc. 28. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!