Milyen autóban nincs katalizátor , de klímát tartalmaz?
Költöznék fel Budapestre és nem mindog lenne használva a kocsim, de ha használom akkor klíma kell a párásodás miatt vagy nyáron.
Most egy régi Swiftem van amiből kivágták szervizbe ( kifizettem az új árát aztán kiderült 1 évre rá, hogy hát csak kifizettem egy toldást ) jobb is így mert eszi az olajat, de klímás volt nyár végén feladta.. olyan autót szeretnék amit ha meghúznak, megerőszakolnak a bidam-bidamok akkor ne sírjak utána meg farzsebből tudjam javítani, nos az a farzseb hordója olyan havi 260 ezret fog keresni. Szeretne fél éven belül egy olyan 400-500 ezer környékén autót venni mert a Swift műszakija lejár, kuplung,fékek, futómű, klíma, katalizátor, motor baja van.. ha még katalizátor nélkül átmenne nem problémáznék, de nem fog.. ugye?
Ezt a storyt istenem!!! Haláli. Na meg az akksi kiszedése a swiftből. Ez megölt..
Vegyél másik swiftet vagy wagonr.
Egyebek iránt egy régi középiskolás osztálytársam nem az akksit lopta ki a swiftből, hanem az egész autót. Nemaz akksid fogja őket érdekelni de az autó sem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!