Ablakmosó tartályba hűtőfolyadékot öntöttem(-35-ig volt ráírva). (félre néztem,és utólag jutott eszembe) Lesz valami baja? Etilén-Glikol-t tartalmaz. Le lehet ereszteni valahogy? Vagy mit csináljak? (2001 Ford Focus)
Nagyobb baja nem lesz, csak hát nem éppen tisztításra való.
Valamivel szívd ki a tartályból.
Ahogy írták, összekeni a szélvédőt, meg nem is valami környezetbarát. A fényezést rövid távon nem fogja megmarni.
Ha hozzáférsz a tartályhoz, és le tudod húzni róla úgy valamelyik csövet, hogy ki tudod folyatni, az lenne a legtutibb.
Ha nem, akkor én a helyedben kipumpálnám úgy, hogy lehúzod a gumicsöveket amik a fúvókákhoz mennek (ha hátul van, azt is!), a csövet bele egy edénybe, és addig nyomnám az ablakmosást, amíg ki nem ürül a tartály. Utána tölts bele vizet (nem kell teli), és azt is nyomasd át amíg a csőből teljesen tiszta víz nem jön.
Az ablaktörlők kalimpálni fognak, ha nem tudod kifordítani őket akkor időnként locsolj egy kis vizet az ablakra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!