Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Opel és a Toyota közül...

Az Opel és a Toyota közül melyik a megbízhatóbb?

Figyelt kérdés

2021. márc. 27. 15:37
1 2
 11/17 Barnabas333 ***** válasza:
21%
6os és 10es jól leírta. De gyakorlatban nem tudom, Mazdáim voltak, meg most Kia. De több kollégámnak volt elpusztíthatatlan opel corzája. A szüleimnek meg Lacetti azzal sem volt gond és állítólag az is opel...
2021. márc. 27. 18:00
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
Egyértelműen Toyota.
2021. márc. 27. 18:04
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Konkrét típus vagy motorfüggő.

Mindegyikből van nagyon jó és pénztemető is.

2021. márc. 27. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon veszélyes az általánosítás. Az LG jobb, vagy a Samsung? A McDonald's, vagy a Burger King? A Bosch, vagy a Makita? Ki tudná ennyiből megmondani? (Amúgy nagy átlagban, de ide mindent is beleértve talán a Toyota. Csak ezzel egy átlag felhasználó nem megy sokra, ha vesz mondjuk egy 2.2 D4D-t.)
2021. márc. 27. 18:51
 15/17 anonim ***** válasza:
36%

Toyotám még nem volt. Opelból viszont jelenleg kettő is van.

Az egyik 2005-ös. Ma is simán megvenném. Főleg ha olyan jól karbantartott, mint a sajátom. Pedig már ebben is minden extra benne volt a kanyarkövető xenon fényszórótól a TPMS-ig. És tényleg csak tankolom, időnként olaj- és szűrőcserét és zokszó nélkül teszi a dolgát. Egyébként rettegett CR-dízel sok km-rel, amitől állítólag sikítva menekülni kellene és elvileg a gatyámat is rá kellett volna költenem, de alattam valahogy csak nem akar megdögleni...

A másik autóm egy 2018-as Opel. Soha többet! Mindent megkap a fűtött garázstól a prémium üzemanyagig, te folyton szervizbe hordom garanciális javításokra. Már 3 éves, ez alatt 3-szor volt megbontva a motorja.

Nem hiszek az ilyen régen minden jobb volt maszlagokban és hogy az új autók mind sz..ok. Lehet csak én nyúltam bele egy ilyen példányba.

Ahogy írtam Toyotám még nem volt. Bár többször szóba került. De kívül-belül olyan borzasztóan unalmas autók az én szememben, hogy nem vitt rá a lélek, hogy ilyen autót vegyek. Ez persze erősen szubjektív meglátás és ettől még lehetnek műszakilag nagyon jók, megbízható autók.

Gondolom most én is kapni fogom a lepontozást, mint azok a válaszolók kivétel nélkül, akik meg merték említeni az Opelt. Csak nyugodtan! Nem igazán izgat. Az általam leírtakat a lepontozósdi sem változtatja meg.

2021. márc. 27. 19:20
 16/17 anonim ***** válasza:
52%

Valóban, itt mindenkit lepontoznak az alapján, hogy emberünk megnézett egy random ki tudja milyen statisztikát, amiben a Toyota feljebb szerepelt, mint az Opel és ebből következően az Opel sz.r, a Toyota meg az atyaúristen és semmi mást nem vehet meg a kérdező. Még csak a statisztikát sem tudjuk hol nézte, mert nem linkelte be, de mivel előbb szólt hozzá, ezért mindenki, aki jó pontot akar magának az ő véleményét osztja, függetlenül attól, hogy egyáltalán van/volt-e tapasztalata Toyota és Opel gyártmányokkal.

Csak remélni merem, hogy a kérdezőnek több esze van és átlát a szitán.

2021. márc. 27. 19:41
 17/17 Barnabas333 ***** válasza:
15%
15ös lehet te fogtad ki, mert a 2018ban újonnan vett Kiámmal még semmi gond nem volt. Meg tudtommal a céges fordjainkkal sem... De pl a 2019-2020as Kiáknál szoktam a csoportba olvasni beázás, tanksapka zárás gondot...
2021. márc. 27. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!