Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem gond ha a motoros ruhanal...

Nem gond ha a motoros ruhanal mas meret kellene alulra es felulre?

Figyelt kérdés
Nadragbol 52 a jo meret, protektorral a felso resz pedig 54 lenne a jo, igy is tudnak adni ruhat? Ilyenkor felejtos az egybereszes ruha ugye? Nem volt emg motorom, igy ruham se, nem gondoltam bele eddig, lemertem magam es egyertelm uhogy ami nadragban jo meret az felulre (protektorral) kicsi lenne
2021. márc. 26. 15:23
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve olyan szettnel ahol kulon van a felso es also resz de egy design a ketto, lehet nagyobbat valasztmi felulre hogy eltero legyen a meret? Vagy nem keverik a meretet szerintetek, csak ha kulon veszem meg oket? Koszi!
2021. márc. 26. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem magadat kell méregetni, hanem odamész, és felpróbálod. Sisakot, kesztyűt szintén. Egyébként a méretezés gyártótól is függ.
2021. márc. 26. 16:24
 3/5 A kérdező kommentje:
A kerdes arra vonatkozott, hogy lehetseges vagy nem kulonbozo also-felso merettel elvinni egy szettet, vagy nem. Mert akkor el is felejtem az ilyen szetteket amennyiben nem, es veszek teljesen kulonallo reszeket
2021. márc. 26. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehetséges, de a jobb gyártók eleve számolnak a bevart protektorokkal, és az alapján készül a méret, az egyrészesnél is.

Ilyen különbség akkor lehet, ha csak kabátot akarsz venni. Tehát továbbra is azt mondom, hogy ne ott méregesd magad, ne te számolj a protektorral, az a gyártó dolga.

Ezek után, félve kérdezek rá a sisakra.

Azért az megvan, hogy a sisaknak nem kényelmesnek kell lennie, hanem passzentosnak?

Sőt, úgy ultrakonkrétan picit szorítania kell.

Különben egy esetleges esésnél/balesetnél többet árt, mint amennyit véd.

Mivel az első felszerelésed lesz, én azt javaslom, hogy menj be egy nagyobb motoros boltba, ahol tudsz próbálni, tudnak segíteni a választásban.

Csak, a vastagabbik pénztárcád vidd magaddal.

Már ha komolyan gondolod a motorozást.

2021. márc. 26. 17:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a pacsi
2021. márc. 26. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!