Komolyan, ekkora problèmát jelent az automata váltó?
Pár ève vettem egy pár E jeles nappali menetfènyt, elvittem az autó szerelőmhöz, aki akkoriban azèrt nem rakta fel, mert a lökhárítóra nem lehet, mert tömör vas....
Nos, ezt a ,,problèmát" eddig jegeltem is, hagytam porosodni a polcon a led sort...
Most lett nem règ műszakiztatva a kocsi, kasztnishoz elvittem, meg is oldotta a felszerelèst, de sajnos a bekötèst nem tudta megoldani.... Ebben a törtènetben itt már Ő a 2. szereplő...
Kaptam Tőle egy villamosságisnak elèrhetősèget, ma felhívtam, azt mondta, hogy újra kell kötni az egèsz rendszert, mert nrm európai szabványú az autó... Ő már 3. ember...
Egy 99-es 1.3-as, Magyarországon újonnan üzembe helyezett Swiftről van szó, az se kizárt, hogy Esztergomban gyártották, az automata váltón kívül mindenben hasonlít a többi millió Swiftre.... Mièrt kell ezen fenn akadni?
Miben befolyásolja a menetfèny bekötèsèt az, hogy automata váltóról van szó??
Tényleg van ilyen vezérlő, akksira kell kötni meg a helyzetjelzőre, van biztosítéka is...
De csak ezt az egyet találtam, ez se kapcsolja ki teljesen, hanem halványít, ez azért nem jó, mert akkor + terhelése lesz meg azt hiszem, hogy hatóságilag is kacifántosabb..
"De csak ezt az egyet találtam, ez se kapcsolja ki teljesen, hanem halványít, ez azért nem jó, mert akkor + terhelése lesz meg azt hiszem, hogy hatóságilag is kacifántosabb.."
Nem baj, ez esetben szabályos helyzetjelzőként funkcionál. Az egyetlen apróság, hogy nem lehet 2 darab helyzetjelződ oldalanként, vagyis az eredeti izzós helyzetjelzőket kikötöd és már meg is vagy.
A gyári helyzetjelzőből ki kell szedni az izzót...
De ennyire nem akarom módosítani az autó rendszerét, ez a fajta Swift már nagyon kényes az ilyesmire, tapasztalat...
Volt korábban egy másik ilyen, ebből az évjáratból, szereltem be lábtéri ledeket, csomagtérbe is lámpát, kicseréltem a műszerfal izzókat is ledre, jól meg is szívtam vele, a vége az lett, hogy eladtam annyiért amennyiért vitték csak szabadítsanak meg tőle, vontatva is vitték el, már a gyújtás is meg volt hülyülve...
Csak az alap funkciója kell a menetfénynek, azaz gyújtástól helyzetjelzőig világítson, utána aludjon ki.
De lehet kénytelen leszek ezt magamnak megoldani, mert ezektől a szakiktól még hónapokig járkálok vele így...
Ráadásul lakott területen belül kötözködhet velem a rendőr, ha látja, hogy nem ég...
Az elèg egyèrtelmű, hogy leakarnak húzni...
Ezt az európai szöveget nem ettem meg, ekkora marha nem vagyok...
Lehet akkor megcsinálom magamnak.
"Csak az alap funkciója kell a menetfénynek, azaz gyújtástól helyzetjelzőig világítson, utána aludjon ki."
Ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni viszont, másik kapcsolódobozra van szükséged.
Másik vezérlő kell, de ezt belegondolva, én nem fogom tudni megoldani.
Ez a kocsi immos, ez bonyolítja a dolgokat...
Sajnos csak kell vkit keresnem... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!