Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Teslákban van magyar nyelvű...

Balázs Szeles kérdése:

A Teslákban van magyar nyelvű felhasználói felület?

Figyelt kérdés
Van a Tesla márkájú autókban van magyar nyelvű felhasználói felület? Csak úgy el kezdtem gondolkodni rajta, de nem találtam sok infót róla a neten.

2021. márc. 22. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Kérdezd meg gazdagékat facebookon, van Teslás csoport.. többnyire itt mi csak dolgozunk, hogy a főnökeinknek legyen Teslája.
2021. márc. 23. 01:17
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Van hát! Sőtt! A magyar nyelv mellett a jelzőhangok automatikusan átváltanak a Kossuth szignálra!
2021. márc. 23. 06:19
 3/8 Wadmalac ***** válasza:
88%

Nincs.

Az európai piacos modellekben tudtommal van pár "főnyelv", de ennyi.

Majd ha lesz elég magyar vevő. Akkor majd egy sima update és kész.

De most még nem vagyunk fókuszált célország.

Kínai van benne. :D

2021. márc. 23. 06:54
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Meglepődnék ha nem lenne benne magyar nyelv, hiszen az Android tud magyarul, a Tesla rendszere pedig arra épül.
2021. ápr. 5. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

A Tesla rendszere nem Android.

Az a Polestar.

2021. ápr. 5. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Dehogy is nem, csak elrejtik. Miért szólsz hozzá, ha nem értesz hozzá? Olyannyira android, hogy bármely androidos telefont lehet párosítani hozzá. Az összes okos autón Android fut.
2021. ápr. 5. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Tesla Model hármam van. Nincs benne magyar nyelv.

Nem Android alapú. Saját fejlesztés Linux alapon.

Az egyetlen Android alapú "okos autó" a Polestar.

Azért szólok hozzá mert értek hozzá.

Az hogy Android és iPhone telefonokat Bluetoothal párosítani tudsz az semmit sem jelent.

2021. ápr. 5. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
"Olyannyira android, hogy bármely androidos telefont lehet párosítani hozzá." Az én Opelem annyira nem "okos", hogy még egy színes kijelző sincs benne sehol, mégis rá lehet csatlakozni androidos telefonnal. Sőt még a bluetoothos fejhallgatómhoz is tudom párosítani a telefonomat, akkor az is androidos lesz?
2021. ápr. 6. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!