Ez csak okosmobilról használható?
A banggood.com-ra most regisztráltam, és rendelnék terméket, amihez kiírja, hogy új felhasználónak kupon x értékben. Egy ideje itt próbálom beváltani, de nem sikerül.
Csak laptopon tudom ezt végezni, okosmobilt nem használok. Látok itt olyanokat, hogy App, mintha okosmobilra lenne, de ott meg 10%-ot ír, az pedig kevesebb volna, mint a terméknél feltűntetett új felhasználói kedvezmény. (Arra hiába klikkelek egyébként.)
Valami ötlete van valakinek?
A banggood kedvezemények csak arra sarkallnak hogy vásárolj többet. Arra nem jó hogy spórolj vele.
Valahogy mindig az jön ki, hogy már csak x összegnyire vagy a kedvezménytől, amit azután érvényesíthetsz majd csak a következő vásárlás értékéből.
Még azt esetleg tudja valaki, hogy ha a kosárba tettem, kártyával tudok-e fizetni? Csak PayPal-os fizetési lehetőség-gombot látok, viszont alatta jóval egy csomó elfogadott kártya ott látható kicsiben.
(Ha viszont nem a kosárba teszem, hanem a "Buy now" gombot nyomom meg, ott nem az akciós árat számolja, hanem az eredetit. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!