Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzines turbós autó van,létezik?

Benzines turbós autó van,létezik?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 14:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ne lenne..

Apád ezt nem tudja jól.

Nézz fel a német és japan autó tunig oldalakra.

Kapásból 10 et tudok mondani ami turbós. Sőt van hogy tőbb turbót is raknak a benzines motorra. Még csak nem is ritkaság.

2021. márc. 21. 19:02
 22/30 anonim ***** válasza:
38%
TDI az annak a rövidítése Hogy Turbó Disel Injektor. Rendszet..
2021. márc. 21. 19:05
 23/30 A kérdező kommentje:
Hát jó, pedig ő elvileg nagyon ért hozzá több mint 20éve vezet, és több autója is volt.
2021. márc. 21. 19:13
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Nem szeretne apád egy nagyobb, szabad szemmel messziről is jól látható összegben fogadni erre a dologra? :D

Nagyon ért.. az hogy valakinek van jogsija, meg volt autónak birtokosa, az nem jelenti azt hogy ért hozzá bármit is. Csak abból indulj ki hogy az átlagpógár milyen szinten tartja karban a kocsiját saját maga. (lövése nincs róla)

2021. márc. 21. 19:25
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg barátnőm volt már több, mégsem értem a nőket. :D
2021. márc. 21. 19:45
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Turbo benzines Saabom van. A Saab valahogy a 70es évek vége fele kezdett turbo benzines autókat gyártani. Amúgy vagy fogadj fateroddal, vagy mondd neki, hogy jól van papa igaza van, és hidd el nekünk, hogy 30éve tele van minden turbo benzines autókkal.
2021. márc. 21. 20:20
 27/30 anonim ***** válasza:
75%
De nem értem, hogy miért vitatkoztok, ahogy látom van internet elérésed, bármelyik speedzone videót benyomod neki, ahol turbo benzines autót mutatnak be és el is mondják, hogy az (mindig elmondják, hogy milyen motor van a tesztelt autóban) van benne. Ennyi. Most ha itt megmutatod a kommenteket és ezeknek se hisz, akkor ezt még megpróbálhatod, különben meg hagyjad akkor álomvilágban. Bár nem tudom elképzelni, hogy miért lenne jó érzés neki abban a hitben élni, hogy nincsenek turbós benzinesek. Nem is értem. Tudja egyáltalán, hogy mit csinál a turbo? Röviden: növeli az erőt extra üzemanyag hozzáadása nélkül. Erre azért van szükség, mert Európában a politikusok kitalálták, hogy hegyi levegő jöjjön ki az autóból, így a gyártók gyűszű motorok használatára kényszerültek, csakhogy egy 1 literes 3 hengeres motor turbo nélkül lenne maximum 70 lóerő, ami csak annyira jó, hogy egy kis kasztnit elvigyen 1 emberrel, de nagyobb tömeg megmozgatására már nem jó. Így rádobnak egy turbót, amivel az a gyűszű motor is lehet 120 lóerő és 250 Nm, mindezt már alacsonyabb fordulatszámon, így pedig már használható autót kapunk. Erre való a turbó és ezért van nagyjából már minden autóban benne. Nem értem, hogy mi hihetetlen van ebben számára.
2021. márc. 21. 20:25
 28/30 anonim ***** válasza:
Főleg mert elsőre benzines repülőgép-csillagmotoron kísérleteztek vele 1905ben kezdve, 1915-ben készült el az első prototipus asszem.
2021. márc. 21. 20:44
 29/30 anonim ***** válasza:
75%
Vágja faterod a témát, csak az utóbbi 10 év kimaradt neki. Ugyanis szinte csak turbóbenzines motorokat lehet már venni újonnan, szívó nincs is, csak elvétve. Szerencsére, teszem hozzá.
2021. márc. 21. 23:20
 30/30 anonim ***** válasza:
72%

#29 az utóbbi 45 év maradt ki inkább neki.

Az hogy manapság már szinte csak ilyen van az egy másik dolog. de 20-30-35 éve is rengeteg turbobenzines autó volt.

2021. márc. 21. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!