Bankkártyával lehet autót venni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy autót de kíváncsi vagyok hogy tudok-e bankkártyával fizetni.2021. márc. 20. 20:48
1/17 anonim válasza:
Nálam nem. De a Pityunál lehet.
2/17 anonim válasza:
Hááát
Azt a kereskedő nem fogja csipázni
Mert ha te kártyával fizetsz nála, akkor az atutalási költségeket a kereskedőtől vonja le a bank
és ez nagy összegnél elég sok tud lenni
Vagyis elméletben lehet kértyával autót venni, de a kereskedő tuti lefog beszélni róla, és az átutalást vagy a kp-s fizetést fogja neked erősen ajánlani, hogy a banki költségek a te pénztárcádat terheljék ne az övét:)
3/17 anonim válasza:
A bankomnál a kártyás vásárlásnak van limitje. A max amit netbankon keresztül be tudok állítani, az napi 1 millió Ft. Hogy lehet-e korlátlanra állítani személyesen a bankfiókban azt nem tudom... Ha lehet, akkor elvileg nincs akadálya.
4/17 anonim válasza:
Külföldön tudsz, a magyar kereskedők közül meg nem mindenki állt még át rá. Kp.-val 2021-ben meg kizavarnak a szalonból, hogy menjél fizesd be szépen a bankba, csak használtautó nepperek fogadják el és ők is csak kisebb összegben (1,5-2 M alatt).
5/17 anonim válasza:
Átutalás nem jó? Igaz a költségét te fizeted, de egyszerű...vagy valamit rosszul tudok? Eddig minden esetben kp.-vel fizettem.
6/17 anonim válasza:
nem szeretik a kereskedők mert akkor nem tudják elcsalni az adót
7/17 anonim válasza:
#6, miért, átutalással el tudják? Eddig minden autómat átutalással fizettem ki, akár használt, akár új volt. Soha nem volt ez ellen kifogás.
8/17 anonim válasza:
2006-ban vettem (Opel márkakereskedésben) használt autót, és a foglalót/előleget (vételár 10%-a, már nem emlékszem mi volt a papírra írva) kártyával fizettem. Gondolom a teljes árat is lehetett volna ha úgy jön ki a lépés.
Ez 15 éve volt...
9/17 anonim válasza:
7 értelmezd amit írtam adjak kézi könyvet?
10/17 anonim válasza:
nem nagyon láttam kereskedésben POS terminált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!