Budapestiek Automata vagy Manuális váltós autót ajánlotok?
Én vidékről jöttem fel egy e46-os 3-as BMW-vel ami manuális, és már a tököm kivan a váltogatásokkal 3km alatt 10-15x kell váltanom vidéken 3-4x volt ilyen.
Ha fontos dolgom van és mennem kell akkor meg dúgózni kell és kuplung 1, kuplng üres, vársz, kuplung 1, gáz, fék kulpung üres játékot kell játszani.
Vidéken jó a manuális mert nem válogatsz annyit, de városban.. a sok megállással és elindulással, dugóval agyrém.
De ennek ellenére sok új suzukit látok a parkolóban kézi váltóval és fogom a fejem, hogy városba kézi váltóval autót venni...
Nem vagyok Budapesti de olyan varosban elek ahol legalabb akkora a forgalom mint Budaesten es itt mindenki automataval jar.
Magyarorszagon meg altlanossagban Europaban meg mindig a manualis a legelterjedtebb.
En is automatat vezetek mert sokkal kenyelmesebb, nem is vennek manualisat, esetleg akkor ha hobbiautorol lenne szo.
Utolsó válaszok, fossá röhögtem magam...
Amúgy a kérdésre visszakanyarodva, nekem vidéki faluban is kényelmesebb az automata...
11.
Én vettem a kocsihoz egy power bankot amin van 2 csipesz, egyszer már le is merült míg melóban vtam, betudtam vele indítani a kocsit... mindig ott van az anyós ülés alatt, időnként megnézem, hogy van e benne töltés, ha nincs, simán feltöltöm mint egy telefont.
Egyéb probléma az automatákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!