Budapestiek, jövőhéten melyik útvonalat válasszam, merre lesz a leggyorsabb?
Holnaptól csütörtökig minden reggel el kell jutnom a Vegyész utcából (11.ker) a Hun utcába (13.ker).Kb 7:20kor tudok elindulni és 9-re kell odaérjek.
1.Rákóczi híd,Hungária krt... útvonal
2.Budai rakpart,Margit-híd,Váci út,Lehel út
3.Pesti rakpart,Margit-híd,többi
Köszi
én egy vidéki gumicsizmás szartaposó parasztfiú vagyok, ezért én a budai alsó rakparton mennék, aztán Árpád híd-Róbert Károly krt-Lehel u.
Bár én mindig a legkisebb ellenállás felé közlekedek, ezért menet közben néha változik az útvonal...
:)
Bocs, hogy vidékiként beleugattam! (Bár pár százezer km-t lenyomtam már Budapesten is)
:D
szia!
Semmi gond,minden tanács jöhet!
Viszont úgy hallottam,hogy az Árpád-hídra csak jó soká lehet feljönni a budai rakpartról,egész a hajógyári szigetnél...
Elvileg ilyen inteligens GPS-em van,remélem,reagál a forgalomra. :)
Muszáj autóval menned?
A reggeli dugóban BKV-val kevesebb, mint 1 óra alatt ott vagy.
TEGNAP VOLT AZ AUTÓMENTES NAP, de meg lehet hosszabbítani.
Sziasztok.Ma reggel sikerült 30 perc alatt letudnom a távot. :)
7:15kor start,7:45kor érkezés a célhoz.
Budafoki-Petőfi-híd-pesti rakpart-Dózsa Gy. út volt a menetirány.
Holnap jó lenne mondjuk fél9-re érkezni,szerintem kb 7:25kor indulok...
Azért autóval megyek,mert Szegedről jöttem fel 1 tanfolyamra egész hétre és céges autót raktak a seggem alá,hogy azzal szaladgáljak mindenfele,szóval akkor már nem tömegközlekedek,ha itt a gép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!