Nekem teljesen mindegy. Vigyen el A-bol B-be. Ennyi az elvárásom. Felőlem tricikli is lehet...
2021. márc. 16. 21:46
2/21 anonim válasza:
Nekem mindig egy Ford Ranger volt az álmom :D - szerintem jó autómárka, viszont szerintem nincsen olyan, hogy férfias-e vagy sem.
Talán a mini kis smartokra mondanám csak, hogy nőiesek.
Vezess azt, amit szeretnél. :D
2021. márc. 16. 21:48
3/21 anonim válasza:
Olcsó ex német márka… BMW alatti kocsikba be se tesztem a seggem!
2021. márc. 16. 21:55
4/21 anonim válasza:
a nok 90%-at szerintem nagyon nem erdekli hogy milyen kocsid van
2021. márc. 16. 22:08
5/21 D. Brasco válasza:
Ilyen idétlen kerdest hogy lehet feltenni?!Eleve régen rossz ha egy nőt ez érdekel,hogy milyen markaju kocsid van.....a masik meg,hogy a ford gyártott már vagy 2 tipust.......es mondjuk egy mustang azert kifejezetten maszkulin addig mondjuk egy fiesta nem feltétlen......de hogy ezt aztán hogy vetited ki magára a márkára?!.....
2021. márc. 16. 22:38
6/21 anonim válasza:
“ Olcsó ex német márka…”
Én is mindig ezzel áltatom magam amikor elhúz egy 5 literes mustang gt. 🤣🤣🤣
2021. márc. 16. 22:57
7/21 anonim válasza:
Az megvan hogy a ford csinált ka-t is meg mustangot is, meg F650-et is? Van ami férfias ezekből, van ami nem.
2021. márc. 16. 23:55
8/21 A kérdező kommentje:
500e forintos használt bmw inkább egy használt lepukkant német márka, mint egy amerikai hátterű ford.
Csak egy kis kategóriát mondjak, fiesta st 150 és ezzel le is zárom a témát.
"bmw alatt be se ülök"
2021. márc. 17. 04:33
9/21 anonim válasza:
"BMW alatti kocsikba be se tesztem a seggem!"
A BMW milliószor igénytelenebb, mint ezek a bizonyos "olcsó" márkák. Láttál te már valaha életedben E90 316-ot belülről? Az egyik legnépszerűbb BMW. Leépültem, mikor először láttam, hogy a nyomorék fogta az akku negatív és pozitív kivezetést (mivel ugye hátul van az aksi), elhúzta a motortér BAL oldalára, aztán rájött, hogy "ja itt mégsem lesz jó", ezért a FORRÓ MOTOR FÖLÖTT áthúzta mindkettőt a jobb oldalra, igénytelenül, undorítóan. És aztán csodálkozik a hozzád hasonló majom, amikor kigyulladnak. Ezt hívod te minőségnek? Hát gratulálok. A BMW a kisgyerekek játékszere. 18 éves apuci csemetéjének való, nem pedig értelmes felnőtt embernek.
2021. márc. 17. 05:52
10/21 anonim válasza:
A 3-as bmw 1-2 kivétellel mindig is a kommersz kategóriát képviselte. A maga idejében volt e46-om rohangálósnak, meg egy e39 családinak. Az e46-ban majdnem annyi zörgős kopós műanyag volt mint előtte az 1-es focusomban. Az e39 megmaradt hobbi autónak, többet man mára garázsban mint kint, de mára sok-sok kilométerrel nincs annyira lehasználva a belseje mint az e46-nak volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!