Milyen autót érdemes venni, ami jó állapotú és keveset fogyaszt, a karbantartása se horror áron van?
600 ezerért jó állapotú, olcsón fenntartható, fiatalabb autót nem fogsz kapni. Valamiből itt engedni kell.
- Olcsó, jó állapotú, de nem fiatal: F Astra, Swift, esetleg mk1 Focus.
- Fiatalabb, de nem jó állapotú/sokat ráköltős: igazából bármi a 2000-es évek közepéről.
Válassz. Én az előbbi opcióval kezdtem (F Astra), filléres autó, 3-400 ezer körül hibátlan állapotúakat kapsz és soha nem mennek tönkre (legalábbis az 1.4 8V benzin, a 16V és dízelek problémásabbak). A közeljövőben szeretnék én is hozzád hasonlóan fiatalabb autóra váltani, jelenleg nálam a listavezető a második generációs Focus, sima 1.6 szívóbenzinnel, az is nagyon megbízható autó, a karbantartása is alacsony, viszont 1 milliónál kezdődnek a jobb állapotúak, abból 600-ért szart sem kapsz igazából, 800 a legalja.
VW Polo 1.4 PDTDI
5l-t még nem tudtam vele megetetni akárhogy hajtom, (hosszabb úton 4.5 alatt is megáll kultúráltan közlekedve) nagyon megbízható, kimegy a világból és praktikus, jól használható autó.
Arra figyelj, hogy ne rohadjon akkor nem nyúlhatsz annyira mellé.
Csa egy jelentéktelen apróság maradt ki a kérdésből.
Milyen használatra szeretnéd?
3ast miért kellett lepontozni?
Polo tényleg ezeknek megfelelő kocsi. Nem eszik sokat, és megbízható is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!