Fiúk, ha ismerkedtek és azt mondjátok a nőnek h vezesse a verdátokat, mi számít jó vezetésnek?
Külön kérte h nyomjam neki, tehát nem csak unalomból mondta h vezessek, nyilván kíváncsi volt.
Olyan válaszolat h ne törje össze most hanyagoljuk.
Amúgy hol van ebben trükk, kedves 11?
Nem nála kötöttem ki, szóval nem mondhatni hogy bevált a "trükkje".
Én kb. ezek alapján döntöm el, hogy valaki mennyire vezet "jól":
Ha határozottan vezet, időben felismeri és átlátja a forgalmi helyzeteket és nem téveszti meg a többi közlekedőt. Észreveszi mikor érdemes segíteni a másikat és lemondani az elsőbbségről.
Az autó kezelése nem okoz neki gondot, nem rángatja, nem kínozza feleslegesen az autót.
Alap rutin manővereket el tud végezni. Pl. egy tolatva parkolás ne okozzon már gondot.
Persze ez egy emberi kapcsolatot (párkapcsolatot) semennyire nem befolyásol. Nem szakítanék senkivel azért, mert benéz egy jobbkezest vagy mert nem tud tolatva parkolni. :D
Azért szólt csak mert félti a kocsiját
kb mindenkivel így vagyok ha az én kocsim vezetik
Egyébként meg kiváncsi volt volt h. hogy vezetsz, de nem hinném hogy ez alapján itél meg. Vagy meg akarta mutatni hogy odaadja a kocsiját (ez sokunknál nagy dolog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!