Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiúk, ha ismerkedtek és azt...

Fiúk, ha ismerkedtek és azt mondjátok a nőnek h vezesse a verdátokat, mi számít jó vezetésnek?

Figyelt kérdés

Külön kérte h nyomjam neki, tehát nem csak unalomból mondta h vezessek, nyilván kíváncsi volt.

Olyan válaszolat h ne törje össze most hanyagoljuk.

2021. márc. 16. 06:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mikor kiszálltam mosolygott és megköszönte ez tény. De épp szülinapi partira mentünk, csak még senki nem volt a helyszínen ezért mentünk el egy körre.
2021. márc. 16. 07:19
 12/20 A kérdező kommentje:

Amúgy hol van ebben trükk, kedves 11?

Nem nála kötöttem ki, szóval nem mondhatni hogy bevált a "trükkje".

2021. márc. 16. 07:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy odaadjam vezetni az autómat bárkinek is, pláne nem egy ismerkedés közepén egy csajnak.
2021. márc. 16. 07:31
 14/20 A kérdező kommentje:
14 ?????
2021. márc. 16. 07:49
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Kiégek az ilyen hülye kérdésektől. Van egy tesztlapom, hogy forgalmi vizsgán mi hány hibapontot ér és az alapján szoktam osztályozni a kiszemeltet.
2021. márc. 16. 08:43
 16/20 anonim ***** válasza:
ha nem zúzza le
2021. márc. 16. 09:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem mi volt az a több milliós autó? Kíváncsi lennék mit takar az a "több milliós"... Ötszázé széthajtot enegyvenhat, de van belőle 1,5 misis is? Gondolom úgy adta át a kormányt hogy: ez egy többmilliós ótó, szóval vigyázz rá..... Kicsit sem villogni akart neked a kocsijával...á...dehogy. Arra volt kiváncsi hogy vezetsz, nem pedig azt akarta hogy nedvesedjen a bugyi...
2021. márc. 16. 09:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Én kb. ezek alapján döntöm el, hogy valaki mennyire vezet "jól":

Ha határozottan vezet, időben felismeri és átlátja a forgalmi helyzeteket és nem téveszti meg a többi közlekedőt. Észreveszi mikor érdemes segíteni a másikat és lemondani az elsőbbségről.

Az autó kezelése nem okoz neki gondot, nem rángatja, nem kínozza feleslegesen az autót.

Alap rutin manővereket el tud végezni. Pl. egy tolatva parkolás ne okozzon már gondot.

Persze ez egy emberi kapcsolatot (párkapcsolatot) semennyire nem befolyásol. Nem szakítanék senkivel azért, mert benéz egy jobbkezest vagy mert nem tud tolatva parkolni. :D

2021. márc. 16. 09:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Azért szólt csak mert félti a kocsiját

kb mindenkivel így vagyok ha az én kocsim vezetik

Egyébként meg kiváncsi volt volt h. hogy vezetsz, de nem hinném hogy ez alapján itél meg. Vagy meg akarta mutatni hogy odaadja a kocsiját (ez sokunknál nagy dolog)

2021. márc. 16. 09:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért ahhoz kell egy bizalmi viszony, hogy bárkinek is odaadjam az autómat. Szóval, ilyen pár randi után tutira nem kerülne még sor rá.
2021. márc. 16. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!