Fiúk, ha ismerkedtek és azt mondjátok a nőnek h vezesse a verdátokat, mi számít jó vezetésnek?
Külön kérte h nyomjam neki, tehát nem csak unalomból mondta h vezessek, nyilván kíváncsi volt.
Olyan válaszolat h ne törje össze most hanyagoljuk.
Talán úgy mondanám, hogy olaszosan vezessen. Lendületesen, előzékenyen. Lássa, érezze a többi autós viselkedését. Például besorolásnál vagy körforgalomba hajtáskor ne totojázzon, hogy egy lomha busznak/traktornak elegendő helyre várjon.
Ha még tolatni is tud, padkához közel megállva... Istennő!
Na ez az pl nekem jogsiszerzés óta nem kellett tolatnom kb pedig 7 éve vezetek. Egyszerűen nincs olyan szituáció ahol kellene. Pedig relatíve sokat vezetek. Az én autómmal alapvetően sportosan, de itt pl beszólt nekem háromszögnél h vigyázzak, mintha vak lennék, hát nem tudom kicsit olyan megalázónak tűnt. Mintha nem bízott volna meg bennem.
Mondjuk több milliós autó, nem csodálom h féltette. Illetve nagyon érzékeny autó, fékeztem és kicsit bebólintottunk, ugye én a sajátomhoz voltam szokva. Ez se hatott túl vonzóan. Nem tudom mi lehetett az őszinte vélemenye 🤷♀️
Illetek össze .
Nem tudjuk így eldönteni melyikőtök a hülyébb.
Tök mindegy mennyire vezet jól valaki, az anyósülésről úgyis be fognak szólogatni. Néha még az utasülésről is.
Valószínűleg azért is engedett vezetni a pali, hogy kicsit a helyedre tegyen és beszólogasson a vezetési stílusodra, tehát nála legyen a gyeplő. Utána azért megsimogatta kicsit a fejed és ha szerencsés voltál, még fel is vitt magához jutifalatért. Ősi dugótrükk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!