Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Levettem a hosszbordas szijat,...

Levettem a hosszbordas szijat, hogy megnézzem azon görgők futása nélkül van e hang a motorterbol, el lehet gond nélkül indítani a kocsit csak pár percre ugye?

Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, beindíthatod nyugodtan.
2021. márc. 13. 17:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!!!
2021. márc. 13. 17:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Na hat meg mindig hallom a hangot, és nem értem mi a sz@r lehet
2021. márc. 13. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Valami olyan, amit nem a hosszbordás szíj hajt.

De ekkora szakértelemmel, szerintem ne otthon kísérletezz.

2021. márc. 13. 18:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Wow de tudod mihez értek, viszont azért nem viszem mivel karanténban vagyok, és amúgy szét kellett szedjem, másrészt tele van a f@szom a magyar autószerelőkkel, mert amiket most latok hogy hogy barmolnak össze mindent az undorító. És őszintén szólva nem is csodalkozok, Magyarországon vagy lehuznak vagy eszük nincsen ahhoz hogy lenyalt feju csavarokat ne rakjak vissza mert legközelebb más nem bírja szetszedni. Ezek után nagyon is kompetensnek érzem magam abban amit csinálok.
2021. márc. 13. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor hisztizz tovább.
2021. márc. 13. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
tipikus omnitudor szefós, hagyd rá
2021. márc. 13. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam ezt meg én is végre tudnám hajtani mivel ráérek és nem akarok megint valami kókler munkájára hagyatkozni. De végül nem ez a hiba oka, mellékesen mondom, hogy bizony autó szerelők cseszik tönkre a lökhárítóm azzal, hogy a barmok elfelejtenek pár csavart meg lazítani és látom a nyomát, meg az előző ragasztás szétszakadását ami erdkes mód bírta egy évig és más szetszedte jól, a legutóbb meg eszük nem volt rá hogy ne b@sszanak el valmit. Ezért gyűlölöm az autoszereloket de őszintén. Jo nyilván egy vezérlés cserének nem állnék neki, legalábbis nem egyedül, de azért nem tudom szó nélkül hagyni, hogy mekkora trogerek léteznek.
2021. márc. 13. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!