Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a kocsiban többen ülnek,...

Ha a kocsiban többen ülnek, több benzin fogy?

Figyelt kérdés
Haverom haverjai, akiknek már van kocsijuk állandóan pénzt kérnek a benzinért hogyha valahova menni akarunk, holott ők is ugyanoda mennek. 20km-ért elkérnek 700-800 forintot. Van ennek valóságalapja, vagy csak pénzt akarnak lenyúlni? Én mindig busszal megyek, mivel az csak 155 forint.

2021. márc. 11. 10:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
41%
Ó dehogynem. Ha nem éreznéd magad megszólítva nem is reagáltál volna.
2021. márc. 11. 13:18
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

ET guy, nem tudom megfigyelted-e, a kérdésben nem az van, hogy kölcsönösen utazunk egymással.

A kérdező utazik (vagyis utazna) rendszeresen a haverok autójában.

2021. márc. 11. 13:45
 23/29 anonim ***** válasza:
60%
teljesen jogos hogy pénzt kérnek, az is jogos, hogyha te nem fiezetsz és más úton mész oda
2021. márc. 11. 14:11
 24/29 anonim ***** válasza:
5%

Ok, lebuktál, csak két fiókkal vagy? Vagy van több is? :D

Te amatör :DDD

2021. márc. 11. 14:13
 25/29 A kérdező kommentje:
hát, kb 1-3 havonta vinne engem 1x csak oda. Barátaitól nem kér pénzt, én csak amolyan házibuliba találkozunk ismerőse vagyok.
2021. márc. 11. 20:11
 26/29 anonim ***** válasza:
40%

Ez így még gázabb :D.

Hogy ültek a kocsiban négyen, és csak tőled kér pénzt.

Ez a kellemetlen szituáció ilyenkor hogy néz ki? Hátrafordul? És néz rád? Várja hogy elővegyél egy ötszázast és egy kétszázast? :D. És nézi ahogy matatsz a tárcádban HÉTSZÁZ forintért? Közben síri csend, többiek malmoznak, ő meg csak néz, tartja a kezét?

Atyaisten... Ha a vezető nem érzi ennek a szituációnak a kellemetlenségét akkor nem tudom... Nekem belegondolni is ciki :D.

Komolyan mondom, hagyd őket a pcsába. Járj busszal inkább arra a 3 havonta egyszeri alkalomra...

Még az is elfogadhatóbb, hogy cserébe viszel neki valamit. Egy üveg italt (nem egy fuvarért) vagy egy tábla csokit, tökmindegy. De konkrétan így pénzt kérni, tartja a markát. Űbergáz.

A kicsinyesség és a fillérb@szás felsőfokon. Nyilván nem vagy puszipajtása. Az oké. De ha amúgy is oda mennek hárman, akkor teljesen mindegy, hogy bennt ülsz-e vagy nem. De ha annyira akar valamit cserébe, az ne pénz legyen... Tényleg nagyon kellemetlen szituációt teremt ez az egész.

Van egy barátom. Százéves egyes Swiftje van, tehát nem úszik a pénzben. És még így is van hogy nem engedi hogy kifizessem a saját pizzámat. Meg tudja, hogy máskor majd én hívom vissza valamire.

Ennek kölcsönösen oda vissza kellene működnie.

2021. márc. 12. 07:35
 27/29 anonim ***** válasza:
#22 lehet én értelmeztem félre a dolgot, nekem az jött le, hogy ugyanoda mennek ("holott ők is ugyanoda mennek"). Ha pl valaki rám ír, hogy menjünk egyet este bowlingozni, és végül az én autómmal megyünk eszembe se jutna pénzt kérni. Max meghívhatnak valami üdítőre, de arra is csak azért, mert nem sörözhetek ők meg igen. Úgy látszik nem vagyunk egyformák.
2021. márc. 12. 12:35
 28/29 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól szurtem le, nagy gcinek tartjátok azt akit leírtam, mivel irtam hozzászólásban hogy kb 1-3 havonta vinne csak oda. Nekem nincs kocsim amúgy.
2021. márc. 12. 21:11
 29/29 A kérdező kommentje:
Tehát 1-3 havonta csak 1x es csak oda fele
2021. márc. 12. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!