Ha a kocsiban többen ülnek, több benzin fogy?
ET guy, nem tudom megfigyelted-e, a kérdésben nem az van, hogy kölcsönösen utazunk egymással.
A kérdező utazik (vagyis utazna) rendszeresen a haverok autójában.
Ok, lebuktál, csak két fiókkal vagy? Vagy van több is? :D
Te amatör :DDD
Ez így még gázabb :D.
Hogy ültek a kocsiban négyen, és csak tőled kér pénzt.
Ez a kellemetlen szituáció ilyenkor hogy néz ki? Hátrafordul? És néz rád? Várja hogy elővegyél egy ötszázast és egy kétszázast? :D. És nézi ahogy matatsz a tárcádban HÉTSZÁZ forintért? Közben síri csend, többiek malmoznak, ő meg csak néz, tartja a kezét?
Atyaisten... Ha a vezető nem érzi ennek a szituációnak a kellemetlenségét akkor nem tudom... Nekem belegondolni is ciki :D.
Komolyan mondom, hagyd őket a pcsába. Járj busszal inkább arra a 3 havonta egyszeri alkalomra...
Még az is elfogadhatóbb, hogy cserébe viszel neki valamit. Egy üveg italt (nem egy fuvarért) vagy egy tábla csokit, tökmindegy. De konkrétan így pénzt kérni, tartja a markát. Űbergáz.
A kicsinyesség és a fillérb@szás felsőfokon. Nyilván nem vagy puszipajtása. Az oké. De ha amúgy is oda mennek hárman, akkor teljesen mindegy, hogy bennt ülsz-e vagy nem. De ha annyira akar valamit cserébe, az ne pénz legyen... Tényleg nagyon kellemetlen szituációt teremt ez az egész.
Van egy barátom. Százéves egyes Swiftje van, tehát nem úszik a pénzben. És még így is van hogy nem engedi hogy kifizessem a saját pizzámat. Meg tudja, hogy máskor majd én hívom vissza valamire.
Ennek kölcsönösen oda vissza kellene működnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!