Nagy_medve kérdése:
Segitség! 95 e 10 benzint tankolhatok e ebbe a kocsiba bmw?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy bmw e36 318i 1996 kocsim
lehet bele tankolni 95e10 benzint ami most jött be ? vagy dobhatom a kocsimat .. s drága benzint kel bele tankolnom . ? vagyhogy mi ?? SEgítsetek Kérlek !
2019. dec. 30. 13:38
4/9 anonim válasza:
Nem tankolhatsz. Venned kell helyette egy audi brédéít németbő.
5/9 anonim válasza:
Szal te is a bmw m van, egy ezresért tankolunk tipus vagy? Jah dobd ki azt a koszlott talicskát azt vegyél autót.
6/9 anonim válasza:
Én még a Swiftbe is 100-as lötyit rakok, meg az efi motoros Fiestába, nem tudom ,hogy jobb e, de nem is érdekel, eleget odegeskedtem már ez miatt.
7/9 A kérdező kommentje:
kösszönöm a válaszokat :)
aki fikázza a bmw t .. az vagy egy alfás .. vagy egy audis .. kössz nincs annyi pénzem :) De ! kösszi hogy kommenteltél :)
2019. dec. 30. 16:48
8/9 anonim válasza:
kis vízzel higitsd és jó lesz az
9/9 anonim válasza:
5-ös inkább ellenőrizd nem-e járt le a bérleted. Nehogy megbüntessenek aztán ne tudd tartani a termelést az éhség miatt.
Kérdésre válaszolva az E36 hivatalosan már kompatibilis az E10-el. Legalábbis az interneten keringő források szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!