Szerintetek melyik a legjobb ÚJ autó 5 millió Forintig?
Sziasztok!
Keresem a legjobb ár-érték arányú új autókat kb. 5 millió forintig. Ti miket/mit ajánlanátok?
5 millió eléggé belépőszint új autóknál. Erről az árról indulnak az alapfelszereltségű modellek.
5 milla önrészre viszont már érdemes egy kissebb hitelt felvenni.
Suzukikat nézegetnék még a felsoroltakon kívül.
Hát ha akarsz abba az autóba bármit a tekerhető kormányon meg egy padon kívül, lehetőleg nem valami 1 literes szívó motorral 60 lóerővel, akkor a Dacia és a Suzuki marad, már egy Tipo sem jön ki belőle, maximum a fapad.
Ha 5 misiből mindenképpen új autó kell, akkor én rárepülnék egy Sanderora, esetleg megvárnám a Logant amikor kijön. Ha elég kisebb autó, akkor ennyiből még korrekt Swiftet vagy Ignist lehet kapni. Minden más felejtős, mert nem fér bele a keretbe.
Ami még B opció lehet, hogy bevállalod valamelyik magasabb kategóriát célzó gyártó legkisebb modelljeit és azokat még talán értelmesen fel tudod szerelni (Picanto, Aygo és társai).
A C opció meg az, hogy körülnézel a szalonautók között és valami kifutó modellből talán kapsz ennyiért normálisat. 5 millióból nem igazán lehet már válogatni.
Egy nagyon jó, közeli barátom múlt novemberben vett egy szedán Tipot. Valamivel 5 millió alatt megállt. Ő direkt az 1.4 szívó benzines alapmotorral akarta venni. (Ha ingyen, felár nélkül adták volna a turbós, szerintem akkor se kérte volna.) Ettől függetlenül full fapadnak nem mondanám. Amire kapásból emlékszem: tolatókamera, esőérzékelő, digit klíma, nagy kijelző... Tehát inkább egy közepes felszereltség. Nem egy nagy luxus, de az árához képest szerintem korrekt.
Persze azóta lehet hogy a Fiatnál is emelték az árakat. És azt hiszem már ennél is csak 3 hengeres motor rendelhető. Vagy ha van még 4 hengeres szívó, az már nagyon kifutó.
őszinte leszek, a napszemcsim is leveszem
2010 után autót én nem vennék, tele van szándéos rejtett hibákkal agyon van automatizálva és adatokat tárol rólad annélkül h tudnál róla. De ha ragaszkodsz hozzá akkor Suzuki
9
"tele van szándéos rejtett hibákkal "
Újonnan vettem 2010 után. Jól elrejtették a hibáit. 100.000 kilométer alatt 1 rendszámtábla világítás izzó égett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!