Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezért most tényleg börtönbe...

Ezért most tényleg börtönbe lehet kerülni?Ez valami vicc vagy én vagyok a tudatlan?

Figyelt kérdés
Eredetiség vizsgáról van szó.A motorszámmal nincs baj mert az le van kopva természetes elhasználódás miatt. De állítólag ha az alvázszám nem stimmel például mert lopott a kocsi akkor engem visznek a börtönbe még akkor is ha nem is tudtam róla hogy a kocsi lopott. Eredetiség vizsgára azért van szükség mert átakarom íratni apám kocsiját az én nevemre.Ez szerintem egy bődületes baromság mert hülye lenne az az autótolvaj elvinni az ellopott kocsit eredetiség vizsgára mert ott simán lebukna
2021. márc. 7. 16:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nahát, nem kell ezen aggódni.

Ha nem tudják rádbizonyítani hogy te loptál autót, nem csuknak le. Meg hát ha már egyszer forgalomba volt itt helyezve, már akkor kibukott volna ha körözik.

2021. márc. 7. 21:45
 12/12 A kérdező kommentje:

11

Erre a válaszra vártam.Köszönöm

2021. márc. 7. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!