Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezért most tényleg börtönbe...

Ezért most tényleg börtönbe lehet kerülni?Ez valami vicc vagy én vagyok a tudatlan?

Figyelt kérdés
Eredetiség vizsgáról van szó.A motorszámmal nincs baj mert az le van kopva természetes elhasználódás miatt. De állítólag ha az alvázszám nem stimmel például mert lopott a kocsi akkor engem visznek a börtönbe még akkor is ha nem is tudtam róla hogy a kocsi lopott. Eredetiség vizsgára azért van szükség mert átakarom íratni apám kocsiját az én nevemre.Ez szerintem egy bődületes baromság mert hülye lenne az az autótolvaj elvinni az ellopott kocsit eredetiség vizsgára mert ott simán lebukna
2021. márc. 7. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

"hülye lenne az az autótolvaj elvinni az ellopott kocsit eredetiség vizsgára mert ott simán lebukna"

Ezért adják el.

2021. márc. 7. 17:36
 2/12 A kérdező kommentje:
De még mindig nem kaptam választ.Ezek szerint akkor börtönbe kerülhet az az ártatlan személy aki nem is tudott arról hogy lopott a kocsi?
2021. márc. 7. 17:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan a papír h. te is úgy vetted akkor nem lehet rádfogni hogy te loptad
2021. márc. 7. 17:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kéne az eredetvizsgát vétel előtt intézni...
2021. márc. 7. 17:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
2017.04.01.-től egyenes ágú rokonok közötti ajándékozás esetén már NEM KELL EREDETISÉG VIZSGÁLAT!
2021. márc. 7. 18:16
 6/12 A kérdező kommentje:

Az fasza,tehát egy ártatlan ember simán börtönbe kerülhet.Mekkora egy debil országban élünk...A vételt nem én intéztem hanem apám,pontosabban az autószerelő vitte el műszakiztatni,de hogy ő csináltatott e eredetiségi vizsgálatot azt nem tudom és nem is fogom megtudni mert meghalt azóta...

Na de mindegy a motorszám az úgyis le van kopva,ha meg annyira szerencsétlen leszek hogy az alvázszám nem stimmel akkor így jártam.Nem én lennék az első ember akit ártatlanul börtönbe zárnak,ilyen egy világ ez sajnos.Be se tudják bizonyítani hogy ki lopta el a kocsit (ha lopott) de azért egy búnbakot bevágnak a cellába...Kész röhej az egész.Ez annyira életszerűtlen meg nevetséges hogy ezt tényleg konteo-nak hittem dehát ha ez a valóság akkor tényleg no comment...

2021. márc. 7. 19:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert van információd arról, hogy lopott az autó?

Egyébként nem hinném, hogy bizonyiték nélkül bárkit is lecsuknának. Max ha kiderül hogy lopott a kocsi, akkor lefoglalják.

2021. márc. 7. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te el is olvasod a válaszokat néha???? Ott van, hogy egyenesági ajándékozás esetén nem kell eredetvizsga. Ne fossál, béke van, ilyen miatt meg egyébként sem kapott még senki börtönt, nem kell mártírkodni, meg debil országosozni.
2021. márc. 7. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Böribe akkor kerülsz, ha rád tudják bizonyítani az autólopást (amihez kell eredeti tulaj, feljelentés, miegymás) ÉS visszaeső vagy
2021. márc. 7. 20:36
 10/12 A kérdező kommentje:

7

Ezer százalék hogy nem lopott az autó,ausztriából hozták be,autószerelőtől vettük de ki tudja bármi megtörténhet

8

Először a barátnőm nevére akarom íratni,utána az enyémre.Hogy miért az most nem lényeges. De igazad van az én hibám volt hogy a kérdésben csak azt írtam hogy az én nevemre akarom írni,de remélem hogy így már világos hogy leírtam a barátnőm nevére akarom íratni először

9

Az biztos hogy nem tudják rám bizonyítani hogy loptam autót mivel ilyet sose tettem,utoljára gyerekkoromba loptam dolgokat,de akkor is csak focilabdát,cseresznyét meg ilyeneket.Büntetlen előéletű vagyok,sose bűnöztem.Köszönöm a válaszokat és elnézést a kiakadásomért,ez mind azért van mert szerelmes vagyok a kocsimba

2021. márc. 7. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!