Lehetséges e benzines autót átalakítani elektromos autóvá?
Én ezen nem idegeskednék. A régi autókat nem tiltják ki, a mai napig járhatsz kétütemű Trabival ha akarsz (ha szereltettél rá katalizátort), maximum néhány nagyvárosból tiltanak ki, esetleg díjat kell fizetned hogy bemehess.
Másrészt most az eladott autók egy kicsi része elektromos (10% alatt), mikorra fogják megtiltani hogy belsőégésű motorral szerelt új autót helyezzenek forgalomba? És ez még csak az új autókról szól, ha bármelyik kormány is annyira elvetemült lenne hogy kitiltsa a belsőégésűeket, akkor innen még további minimum 25 évet kellene erre várni, viszont erre nincs szükség mert maguktól kikopnak az őskövületek. Ma mennyi Trabit látsz az utakon? Ford T modell?
Másrészt a szeretett autódat már kiskanálként újrahasznosítva megint megveheted a Teszkóban és még mindig fogsz tudni belsőégésű motorral szerelt ÚJ autót venni.
Én is voltam ilyen kisgyerek, hidd el hogy nem tart örökké a szerelem. Eljön az a pont amikor már annyit kell foglalkozni a kasztnival, annyi alkatrész megöregedett és ahogy telik az idő annyira fontosnak érzed az újabb autók extráit hogy átülsz egy sokkal használhatóbba. Kivéve ha van egy garázsod amiben ezt az autót tárolhatod évekig és nincs szükséged a helyre amit elfoglal...
11
De én fülig szerelmes vagyok belé :( 24 éves Opel Astra F 1.6 16V Automata váltós
14
Köszönöm szépen,ezzel nagyon megnyugtattál :D Ment is a zöld pipa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!