Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 200-300.000 forintos fizetésse...

200-300.000 forintos fizetéssel ti gyűjtenétek 5 milláig, hogy abból tudjatok venni új közeli állapotú pár éves autó vagy inkább idősebbet vennétek?

Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 08:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
64%

Én most vettem használt autót

2 millás cél volt kitűzve, 2.2-ig szerettem volna elmenni.

Nem volt megfelelő típus, amivel mind a fenntartás olcsón megoldható, jó állapotú és nem öreg autó, hely is legyen benne, ennyi volt a cél.

3 millás autó lett, 2.850.000-be egyeztünk végülis meg, ennyiért lett olyan kocsi, ami teljesíti a célokat, 5 éves és 70 000 km van benne.

#10 és #7

Igen, aki nem ért az autókhoz, nem olvas utána, az gyakran jár így.

Aki ért valamelyest az autókhoz, érti a működési elvüket, nem csak azt veszi, ami tetszik, az kisebb eséllyel farag rá.

2021. márc. 6. 10:37
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 8 hónapig gyűjtök autóra, 10-20 év közötti japán szívó benzint vennék.

7-es Accord, toyota esetleg valami Lexust.

2 millioert.

2021. márc. 6. 10:41
 13/31 anonim ***** válasza:
37%

#11 vagyok

ma úgy érzem, 3 millió ft az, amennyiért lehet ma autót venni, alacsony kategóriás használtba lehet benne gondolkodni, relatíve kevés futással

ha 2 milláért nézegetsz vw- konszern termékeket, csak szopó rollert fogsz kapni, úgy ahogy mercit 20 milláért kapsz jót, úgy vw-t 10-ért.

3 millába alacsony futású, alsó kategóriás autókban kell gondolkodni, dacia, suzuki és társai

ma 3 millától lehet beülni ésszerű korú, normális futásteljesítményű autóba, 2-ből ugyanúgy 10+ éves autók vannak nagy futásteljesítménnyel, pontosan úgy, ahogy 800-ért a 18-20 évesek

gyerekek, ma ennyibe kerül az autózás

ezt el kell fogadni, hogy 2 milláért még mindig csak 10+ éves autó van, sok km-el, és ne akarj 2 milláért passatba ülni, mert szopni fogsz mint a #10-es

2021. márc. 6. 10:42
 14/31 anonim ***** válasza:
71%

nalátod

2 milláért bőven 10+ éves nagy futásteljesítményű autót kapsz

accord, lexus?

ezekbe már mind rengeteg km van

hiába jók, már nagyon öregek, öreg kocsira meg 300e+ km-re elég sok 2 milla

alkatrész árak hozzá olyanok, hogy elsírod magad, elég ha csak kopó alkatrészekről beszélünk, és az ezekbe általában már oda van

ezek a 2 millás autók is kerülendők, én átrágtam az egészet, mondom 3 milláért tudsz venni alacsony kategóriás autót, ennyi

2021. márc. 6. 10:46
 15/31 anonim ***** válasza:
200 vagy 300 ? 200 ezerből szerintem nem fér bele semmilyen autó max egy régi suzuki, 300 ezerből szerintem kb 1,5 Milla a teteje amiből szabad venni
2021. márc. 6. 13:18
 16/31 anonim ***** válasza:
Az attól is függ, mennyit tudok félretenni egy hónapban. Meg hogy mennyi türelmem van kivárni, amíg összejön a pénz, és nem csábulok-e el egy olcsóbb autót látva... :)
2021. márc. 6. 13:19
 17/31 anonim ***** válasza:

Most 200 vagy 300 ezer? mert nem mindegy ugyanis 100 ezer a kulonbseg.

Attol fugg mennyi a kiadasom, mennyit tudok felretenni es mire kell az auto, mennyi ideig tervezek vele.

En vennek uj autot ha az adott tipust tudom hasznalni legalabb 10 evig.

Ha hasznalt autorol van szo akkor allapotfelmeres vasarlas elott es nem er meglepetes.

Mi vettunk egy 2 eves autot mert ez volt a legjobb amit megtudtunk engedni magunknak es terveink szerint legalabb 10 even keresztul hasznaljuk majd. Igen, biztos bukunk rajta sok penzt de ha hosszu tavon hasznalod akkor 10-15 evre levetitve az nem olyan rengeteg.

2021. márc. 6. 13:28
 18/31 anonim ***** válasza:
31%

szabad, nem szabad, ha egyszerűen ennyibe kerül, akkor ennyibe kerül

1.5 millából örökké leharcolt régi kocsikkal fogsz járni...

ennyiből kijön átírással egy 2005-ös swift, vagy csak az autó költségét kifut egy 2005 sx4 esetében, ami már inkább autó méretű, hellyel

de öreg autók már azok... ennyiből megint ott vagy, ahol a part szakad, locsolod rá a pénzt, tákolod, hol a rozsda, hol valami megint tönkrement, mert 20 éves autó, minden elhasználódott lesz már rajta, miközben 300 km-re már nem mersz vele elindulni kirándulni

kormánynak akkora holtjátéka lesz, hogy annyiból egy ikarust is megfordítasz, futómű olyan lesz, hogy leesel az útról ha 70-el mész bele a kanyarba

ez a baj a 20 éves kocsival, hogy mindenhez hozzá kellene nyúlni, de olyan összeg lenne, hogy abból már 2 kategóriával újabb típusokat is nézegethetsz.

ma az autózás minimuma 3 millió ft

felesleges itt 1.5 milliót írni... ez olyan, mintha azt mondanád, lehet venni túrabiciklit 20 ezer ft-ból... miközben az átlagár 300 000 ft, és ott kezdődik ma a terep biciklizés belépő szintje

20 ezerért meg olyat kapsz, ami széthullik még kövesúton is, ezeket tapasztalatból írom, nem kevés használt autózás után.

2021. márc. 6. 13:36
 19/31 anonim ***** válasza:
Nem tudom én nettó 500 ezres fizetéssel vettem 3 éve egy g sátrat nem a kínálat aljarolv750 ezerért eddig. Kotelezokon kívül nem költöttem rá, és nincs vele gondom.
2021. márc. 6. 13:42
 20/31 anonim ***** válasza:

az egy megbízható faék egyszerűségű típus

a régi példányok attól még zabálják az olajat, csámcsog rajtuk a rozsda, már eléggé kopnak kifele az utakról, 5 éve nem tudtál úgy kimozdulni, hogy ne jöjjön szembe egy... ma már keveset látni

de az, hogy a 20 éves G astrád műszakin úgy átmegy, hogy csak kötelezőbe olajat cserélsz....

az nekem azért kicsit büdös

2021. márc. 6. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!