Ülés kiszerelés utáni hibakódok?
Üdv mindenkinek. Kiszedtem az autómból (Vw Golf) az üléseket, előtte az akksiról
leszedtem a sarut. Majd visszatettem mindent a helyére (ülések, majd saruk) és az autó 5 hibát ír ki. Ötlet esetleg?
Hát vajon mi lenne, most komolyan? Van az ülésnek hibatárolója? Nincs. Minek van, amihez hozzányúltál? Légzsáknak. Voálá, megvan a válasz.
Széthúztad az övfeszítőt és bedobta a hibát a légzsák tárolójába. El kell menni szervizbe, kérni egy teljes hibatárolóolvasást és törlést. Amúgy ha van benne ilyen, akkor pluszba bedobhatott ülésfűtést, ülésállítót, vagy hasonlókat a karosszéria hibatárolóba.
1. Motorháztatő nyitva. (Pedig zárva)
2. Gumiabroncsnyomás ellenőrző kijelző
3. Hiba: ParkPilot
4.Hiba : ESC
5. Auto Hold nem áll rendelkezésre
6.Front Assist nem áll rendelkezésre
Ezeket írja az autó.
Ezek tényleg valószínűleg a sarulevétel miatt vannak.
Elvileg ezek eltűnnek pár km után. Érdemes járatni kicsit, ha nem tűnnek el kitörölni és megnézni visszajönnek-e, de jó eséllyel nem fognak
Azért ez a "(Vw Golf)" nem halmoz el minket információval.
Valószínűleg az akksi saru levétele okozta a problémát.
Jó esetben csak használnod kell egy kicsit, és az ECU megtanulja az "új helyzetet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!