Tényleg igaz az hogy hobbi célból jobban megéri sportautó helyett sportmotort venni ? Mert olcsóbban kijön ? Ti mit választanátok ?
"nem is kifejezetten sportautó csak sportos auto"
Ezt nem is vitatom, és nem is mondtam hogy sport kocsi.
Én csak a csajos mellék vonalra reagáltam.
Kedves kérdező, nemtudom van-e már motoros tapasztalatod, ha nincs, ajánlom figyelmedbe ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=_CJ0Sn4iAKQ
Ha a motor mellett arra is oda kell figyelni, hogy legyen mellé megfelelő védőfelszerelésed, ami a pénztárcádtól függ, de egy minimum 400 000 Ft-tal számolnék. Ezeket a motorokat csak pályán tudnád kihasználni (lehet még ott se). Magyarországi utakra túraendúrónál sportosabb motort meg se éri venni, szóval az általad felsorolt motorok közül én semelyiket nem venném meg. Szerintem inkább válaszd az autót.
Hobbi célból egy láncfürész sokall olcsóbban kijön.
Vagy én például légpuskát vettem hobbira.
Teljesen értlemetlen így a kérdés.
20-on éves BMW-t én se vennék már. Volt több e36-om is, meg egy e46-om is, messze nem nyújtják azt az élményt mint egy e30. (Utcán! Versenypályán kijön az hogy potensebbek, viszont kulturált de itt-ott tempós közlekedés során egyértelműen az e30 veri mindkettőt élményben.) Szóval ha BMW, akkor 30+ évben, szigorúan. Audi minden csak nem élményautó, szöges ellentéte a sportosságnak. Utazóautóknak viszont kiválóak. VW meg a kettő között.
Én vásárlás előtt mindenképp kipróbálnék több gépet is, hogy melyik tetszik igazán. Ahogy már írták is, nagyon nem egy tészta a motor és az autó. A legjobb szerintem a kettő kombinációja, jó időben motor, máskor meg autó (főleg ha leesik a hó, és jó kis hátsókerekese van az embernek). Azt a kritériumot meg szerintem felejtsd el gyorsan hogy melyikből van kevesebb az utcán. Minél kevesebb van belőle, annál ritkább, annál drágább hozzá minden. A szerelő is, meg az alkatrész is. Racionálisan épp azt kell venni, amiből sok van. Már csak azért is mert valószínűleg olcsóbb, meg több ember kisebb eséllyel téved.
4-es vagyok, szerintem a TT egyáltalán nem csajos. Hacsak nem piros/rózsaszín.
Egyébként azóta még eszembe jutott egy másik, VW Scirocco! Nem sportkocsi ugyan, de szerintem gyönyörű és sportos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!