Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg igaz az hogy hobbi...

Tényleg igaz az hogy hobbi célból jobban megéri sportautó helyett sportmotort venni ? Mert olcsóbban kijön ? Ti mit választanátok ?

Figyelt kérdés
Tehát észrevettem én magam és a neten is azt irják hogy hobbi célból jobb sportautó helyett sportmotort venni mert kevesebb pénzből is már lehet nagyon jó sportmotort venni , pl láttam a neten hogy ilyen 3 -4 millióból használtan már fullos csúcskategóriás pár éves jó állapotú motort lehet kapni , autóknál ügye mondani sem kell hogy bár lehet kapni pár jópofa sportkocsit is ennyiért de csúcskategóriás gépet eggyátalán nem , pl láttam már olyan ducati panigalet vagy yamaha r1 -et hogy na ,ezek autóba kb a ferrari porsche meg egyéb szintet jelentenék csak ügye azok alaphangon 30 misitől kezdődnek de a ferka ügye minimum 40 től , és ráadásul nagyon jól néznek ki is a sportmotorok , ti mit választanátok 4 millióig sportmotort vagy sportautot csak hobbi célra ?

2021. márc. 5. 14:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"nem is kifejezetten sportautó csak sportos auto"

Ezt nem is vitatom, és nem is mondtam hogy sport kocsi.

Én csak a csajos mellék vonalra reagáltam.

2021. márc. 5. 14:50
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, nemtudom van-e már motoros tapasztalatod, ha nincs, ajánlom figyelmedbe ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=_CJ0Sn4iAKQ

Ha a motor mellett arra is oda kell figyelni, hogy legyen mellé megfelelő védőfelszerelésed, ami a pénztárcádtól függ, de egy minimum 400 000 Ft-tal számolnék. Ezeket a motorokat csak pályán tudnád kihasználni (lehet még ott se). Magyarországi utakra túraendúrónál sportosabb motort meg se éri venni, szóval az általad felsorolt motorok közül én semelyiket nem venném meg. Szerintem inkább válaszd az autót.

2021. márc. 5. 14:51
 13/26 A kérdező kommentje:
11 igen tudom igazad van , csak én írtam még pluszba
2021. márc. 5. 15:02
 14/26 A kérdező kommentje:
12 pont ez a lényeg hogy ilyen 20 on éves bmwékkel meg audival meg volswagennekkel teli vannak az utak de 1000 es ducatit már nem sokat látni főleg aki jól is megy vele
2021. márc. 5. 15:06
 15/26 anonim ***** válasza:
Téged sem az eszedért szeretnek.
2021. márc. 5. 15:16
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Hobbi célból egy láncfürész sokall olcsóbban kijön.

Vagy én például légpuskát vettem hobbira.

Teljesen értlemetlen így a kérdés.

2021. márc. 5. 15:27
 17/26 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Mostmár értem, hogy azért akarsz autót/motort vásárolni, hogy felvágj vele. Az is lejött, hogy valószínűleg még nem volt motorod, így semmi tapasztalatod. Figyelj.. Lehet, hogy keveset látsz 1000-es ducatiból, de nem véletlenül. Nagyon kevés ember tudja igazán használni. Szerintem az "menőbb", hogy este biztonságban hazaérsz a családodhoz, minthogy legyen egy ducatid, amin egyszer nézel be valamit, valószínűleg már csináltathatják a sírkövedet a rokonaid.
2021. márc. 5. 15:27
 18/26 anonim ***** válasza:

20-on éves BMW-t én se vennék már. Volt több e36-om is, meg egy e46-om is, messze nem nyújtják azt az élményt mint egy e30. (Utcán! Versenypályán kijön az hogy potensebbek, viszont kulturált de itt-ott tempós közlekedés során egyértelműen az e30 veri mindkettőt élményben.) Szóval ha BMW, akkor 30+ évben, szigorúan. Audi minden csak nem élményautó, szöges ellentéte a sportosságnak. Utazóautóknak viszont kiválóak. VW meg a kettő között.

Én vásárlás előtt mindenképp kipróbálnék több gépet is, hogy melyik tetszik igazán. Ahogy már írták is, nagyon nem egy tészta a motor és az autó. A legjobb szerintem a kettő kombinációja, jó időben motor, máskor meg autó (főleg ha leesik a hó, és jó kis hátsókerekese van az embernek). Azt a kritériumot meg szerintem felejtsd el gyorsan hogy melyikből van kevesebb az utcán. Minél kevesebb van belőle, annál ritkább, annál drágább hozzá minden. A szerelő is, meg az alkatrész is. Racionálisan épp azt kell venni, amiből sok van. Már csak azért is mert valószínűleg olcsóbb, meg több ember kisebb eséllyel téved.

2021. márc. 5. 15:30
 19/26 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, szerintem a TT egyáltalán nem csajos. Hacsak nem piros/rózsaszín.

Egyébként azóta még eszembe jutott egy másik, VW Scirocco! Nem sportkocsi ugyan, de szerintem gyönyörű és sportos is.

2021. márc. 5. 16:26
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem összehasonlítható, ha sportautó kell, akkor azt vesz az ember, függetlenül attól, hogy mennyibe kerül egy sportmotor és fordítva
2021. márc. 5. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!