Tényleg igaz az hogy hobbi célból jobban megéri sportautó helyett sportmotort venni ? Mert olcsóbban kijön ? Ti mit választanátok ?
Attól függ, mit szeretsz inkább.
3-4m-ből már nagyon jó élményautókat lehet venni, nem muszály a csúcskategóriát. Nekem pl. egy Audi TT, vagy ha hátsókerekest akarnék akkor BMW 3-as coupe bőven megfelelne ilyen célre. Inkább érdemes kicsit alatta, mondjuk 3m-ig nézni őket és akkor esetleges drágább javitasokra is marad.
"elég csajos autó"
Az MX5-ről már hallottam ezt, de a TT-ről még nem.
Egy szolíd négyajtós Bentley sedan, mellé a sufniba támasztva a közértbejáró 2.0-s Harley, villogni meg pont jó egy fekete hathengeres Honda Goldwing..
Amíg ez nem lehetséges, addig jó egy japó sportautó..kétszemélyes, de a nejemnek ez pont megfelel..
Motoroztam eleget, abból kinőttem. Utoljára itt a Tétényin kapott el a rendőr, mert egykerekeztem a fiam Gilerájával...
Meg különben is..egy motor soha nem lehet eléggé egyhengeres, és elégé négyütemű..(angol motoros bölcsesség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!