Ha egyes fokozatba volt kapcsolva az autó, és hátratoltam pár métert attól lehetett baja?
Pakoltam a garázsban, és útban volt az autó. Megfogtam előröl, és elkezdtem tolni, nem ment nehezen, de ilyen kattanásokat hallottam, és akkor vettem észre, hogy 1-esbe volt az autó. Kb 3 métert toltam így.
Aztán később beindítottam, és picit hátramentem, aztán előre, és nem volt semmi, de utcán még nem voltam vele. Hallottam már olyat, hogy attól ment tönkre egy autó, hogy sebességben hátratolták vmi parkolóba, mert útban volt.
Én mindig üresben hagyom az autót, de apám ha nagy ritkán vezeti, akkor meg mindig 1-esbe rakja.
Ha elindult, akkor nincs baja.
A vezérlés tud átugrani ilyenkor.
#4: Az nem ugyan az, mert akkor be van nyomva a kuplung, tehát a motor függetlenül jár a hajtáslánctól.
Ha egyesben van egy autó és úgy próbálják meg pl. vontatni, akkor hajtott kerekei csúsznak. Nem pörögnek úgy szépen mint ahogy üresben, mert a váltón keresztül a motor annyira leterheli, hogy nem tud elpördülni, tehát kb. ugyan az mintha be lenne tökig húzva a kézifék. Eltolni csak úgy simán nem tudom hogy lehet-e, még nem próbáltam, szerintem nem mert túl nagy erő kellene hozzá.
Ahogy írták, legfeljebb a vezérlés ugrott át. De ha beindult, és nem volt szörnyű csattogó hangja, akkor nem ugrott át, és nem is fog, nem sérült meg benne semmi. Leugrani tuti nem fog, nem tud. Legfeljebb elszakadni, de az ettől a mutatványtól független, x ezer kilométerenként ki kell cserélni hogy ez ne következzen be amúgy is.
"Ki vagy te kérdező? A sportcsokis reklámból a néger fazon, vagy Bud Spencer reinkarnációja? :D"
Magasabb vagyok Budnál, de sokkal nyeszletteb. Na meg az autó ami eltoltam az kicsi, és könnyű. Nekik ehhez hozzá sem kellett volna nyúlniuk. Arrébb erektálták volna simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!