Benzines autóval mi történik ha a kuplungot felengedem fogáspontig, de nem adok gázt? Lefullad?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 17:30
2/13 A kérdező kommentje:
Dízelesen tanultam vezetni, tegnap vezettem elöször benzinest, folyton lefulladtam mert kevés gázt adtam vagy bőgés volt mert túl sokat adtam. De apukám azt mondta h felejtsem el azt a baromságot, hogy csak kuplunggal indulok, de szabályosan szenvedés....
2021. márc. 3. 17:33
3/13 anonim válasza:
Elég sok összetevője van. Sík-e a terep? Mekkora a motor teljesítménye? Alapvetően egy kis köbcentis benzinest elég nehéz, még sík terepen is megindítani sima kuplunggal. De mondjuk egy kis súlyú, nagy teljesítményű autót, simán meglehet indítani gázadás nélkül is.
4/13 anonim válasza:
Ha nagyon óvatosan engeded, sík terepen elindul.
6/13 anonim válasza:
Dízellel lehet úgy indulni. Benzinesbe kis gáz kell, érzéssel.
7/13 anonim válasza:
Benzines kocsiban a kuplung mellé kell a gáz,ha 1-es fokozatban akarsz gurulni. Tolatásnál elég a kuplungot használni,csak ne engedd fel teljesen és ha gyorsabban akarsz tolatni akkor mehet pici gáz.Ha nem csinálod jól akkor lefullad.
Én is dízeles autóval tanultam meg vezetni,meg kell szokni a benzines autókat.Én is sokszor lefullasztottam.Sokat kell vezetni hozzá.
8/13 anonim válasza:
A régi autómmal párszor kipróbáltam, 4. sebességbe simán fel lehet váltani a gázpedál érintése nélkül, és sík úton alapjáraton viszi az autót (1.4 benzin).
9/13 anonim válasza:
3 céges autónk van. Gáz nélkü lefullad az 1.8 tdci, az 1.6 crdi és a 2.0 hdi is. Most akkor mi van????? Én élek egy másik dimenzióban, vagy ti?
10/13 anonim válasza:
Nagy a sötétség, de lusta vagyok eloszlatni.
Inkább csak válaszolok a kérdezőnek:
Halgass apádra, idővel belejössz majd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!