Melyiket érdemesebb megvenni?
Sziasztok.
Kíváncsi vagyok az emberek véleményére, nem kiokosítást várok hanem tanácsokat és ötleteket.
Eljutottam odáig , hogy lecserélem 5 év után a kis 4-es golfomat.
Már el is kelt, és most autóvásárlás előtt nehéz dönteni.
Középkategóriás autók között nézelődöm.
A tavalyi év folyamán még ugy voltam vele vagy audi a4 vagy VW passat lesz a választás.
Mostanra pedig annyira megtetszett a VW Tiguan , hogy inkább afelé hajlok.
Na most a ti véleményetekre lennék kíváncsi, hogy tapasztalatok alapján mennyire éri meg inkább a SUV-ot választani?
Vagy más ajánlatokat is várok ami esetleg szerintetek jó, és megérné. Ha Suv-okat mondtok a tiguannal nagyobbat nem szeretnék. Ha mást, azokra kíváncsi vagyok.
2009-2012 kozotti autót szeretnék. A keret kb 7-8 ezer euro (2,5-3 millió forint) között.
Nekem személyesn nem szimpatikusak a SUV-ok, hacsak nem azért kell mert rossz uton is kell menned néha. De ha neked az tetszik, akkor Tiguan jo választás lehet.
Én Passat B6-ot vagy A4-et vennék
2.0 CRTDI motorral, vagy esetleg az A4-et 3.0 V6-al
Vag Skoda Octavia 2.0 CR
Jó a Tiguan!!
Ráadásul nem a földön ülsz
Első körben szerintem ennyiből nem jön ki normális Tiguan, nagyon túl van árazva a többi SUV-hoz képest. Nyilván nem véletlen, elég jól sikerült modell
Személyes vélemény, hogy amíg nincs olyan súlyos egészségügyi probléma ami indokolja a magas üléspozícióba beszállást, addig értelmetlen ilyen SUV-ot venni. Ez az a szint, amivel már nem a tanyára jár az ember a földúton úgysem.
Én A4/Passat 2.0 CRTDI-re szavaznék (Ha kell ekkora autó, és a felhasználás is indokolja).
Én személy szerint Golf IV után Scirocco-ba ültem át, nagyon nem bántam meg. Ha neked esetleg kicsit lenne, akkor még köztes megoldásként a Golf VI is játszik ebben a kategóriában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!