Hyundai i20 1.25 benzines vagy i30 (2011) dízel? Melyiket érdemesebb megvenni?
Figyelt kérdés
Méretben elég egy i20-as is, de hasonló árban vannak már dízel i30-asok is. Tartok a dízel motorokkal kapcsolatos plusz kiadásoktól, ugyanakkor nagyon fontos lenne a fogyasztás, úgy gondoltam, hogy az i20 benzines országúton kijön 5 literből, de olvastam elrettentő számokat. Az i30 dízel fogyaztás alapján nem lehet mellényúlás.2021. jan. 23. 14:25
A kérdező szavazást indított:
i20 benzines
Habár inkább hátrány a nagyobb autó, de mégis i30 dízel.
11 szavazat
1/2 anonim válasza:
Az autó ha használod fogyasztani fog. Városba sokat,mint midnen nem hibrid/elektromos auto, pályán már kevesebbet de az i20 1.25 nem oda való. Országúton nagyon baráti.
Fogyasztásról spritmonitort ajánlom hogy nézd meg. Saját közlekedési stílusodhoz megtalálod mennyit fogyaszt.
2/2 anonim válasza:
Ha nem kell nagyobb, akkor i20 benzines. Nekem i30 benzines van, igazabol elmenne az is 5.5 literrel, de nehez a lábam, es igy télen is 6.4 az atlag, nyaron kb 6 liter, szerintem meg ez is barati.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!