VW Vento 1.9 TD (AAZ) random leállt. Szerintetek mi lehet a baj?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Adott egy VW Vento 1.9 TD AAZ motorkódos autó. Egyik baja, hogy 4-5 nap állás után lemerül teljesen az akkumulátor, csak biikával indul. Ezt majd megnézetem egy szakértővel, nem is ez az elsődleges probléma.
A mai nap lett bebikázva, mert egy hétig állt azért, mert azt hittem, hogy új akksival nem csinálja ezt. 5 perc járás után leállt. Az akksi nem töltött semmit, így nem is indítottam be újra, szerintem a gázolajszűrő bekaphatott valamit, elég rég volt már cserélve.
Szerintetek lehet ez a probléma? Ha nem, akkor valami ötlet?
Úgy nem igen szokott eltömődni hogy egy csepp se menjen keresztül rajta.
De egy szűrő csere nem drága és nem is tart sok időbe, cseréld ki.
Valamiért nem kap üzemanyagot ezért áll le . A töltés hiány meg azért mert a generátor vagy a fesz szabályzó halott benne . Elmerülés oka meg kábel hiba valahol le testel azaz valahol zárlat van .
Ha bármilyen dízel ventoval és golf 3-al kapcsolatos kérdésed van írj nyugodtan 10 éve ventozok lényegében éjjel nappal a környékbeli öreg dizel vw-et csinálom a 90-es évek elejéről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!