Az autószerelők miért nem csinálnak random autót, miért újítanak fel roncsokat(👇🏼)?
Figyelt kérdés
Az autókereskedők c. Műsorról van szó.
Mert annyi pénzből tudnának csinalni egyedi autókat is, márka nélkül.
#Autokereskedok, #szerelok, #auto, #Ed, #Mike, #sajatauto
2021. jan. 12. 14:16
A kérdező szavazást indított:
Ez nem így megy.
Túl drága lenne.
Egyszerűen csak lusták.
Lehetséges, csinálnak is.
Lehetséges, de nem csinálnak.
Nem tudom.
Egyéb/leírom.
20 szavazat
1/15 anonim válasza:
Jellemzően sosem "roncsokat" újítanak fel, az időkeretbe sem férne bele. Mike olyan autókat vesz, amelyek aránylag jó alapot nyújtanak egy viszonylag gyors és még gazdaságos felújításhoz.
2/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem fog tetszeni, de nekem a 90-es évek előtti autók roncsnak számítanak. De persze újabbakat is felújítanak.
2021. jan. 12. 15:04
3/15 anonim válasza:
Az lehet, hogy a 90-es évek előtti autók többsége roncs, de ez a sorozat 2003-ban indult, most pedig 2021-et írunk. :-) Tehát egy adott rész, amit néztél, már lehet 17-18 éves is.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, a Dtx-en megy.
2021. jan. 12. 15:10
5/15 anonim válasza:
Keresőszóként Ed-et (egyébként Edd China) írtad, vele kezdődött a sorozat, őt később felváltotta Ant (ha jól tudom a nevét). Folyton ismétlik ezeket, összevissza mindenféle évadot vegyesen.
6/15 A kérdező kommentje:
Igen. Edd a régi autókra specializálódott, Ant pedig az újabbakra.
2021. jan. 12. 15:15
7/15 anonim válasza:
Egyrészt arra van igény, hogy a most futo, 10-20 éves járgányokat életben tartsák. És a szerelők is pénzért dolgoznak, nem szórakozásból. Másrészt Magyarországon semmi egyedit nem lehet lepapirozni, vizsgáztatni. Még az is baj, hogyha nagyfelnit teszek egy rendes autó alá, nemhogy egyedi autót tervezzen valaki, és azt lepapírozza...
8/15 anonim válasza:
Na meg az se mellékes ha van papírja is... lehet egy kupac rozsdás fém, ha van papírja már akkor könnyebb dolguk van mint a 0-ról építeni valamit, hiába tudnák technikailag kivitelezni, csak forgalomba az nagyon nehezen kerülne, és értéke is kétséges, hogy mennyi lenne.
9/15 anonim válasza:
Egyedi autót csinálhatnának márkajelzés nélkül? Ezt hogy gondolod? :D. Nem értem. Fúrsz faragsz, azt felépítesz valamit?
Szerinted az valaha forgalomba kerülhet? Valaha forgalomba kerülhet olyan autó, aminek a gyártási helye kétes eredetű, teljesen szabályozatlan, egy redvás garázsban lett összetákolva, egy darab dokumentáció nincs hozzá, satöbbi satöbbi?
Ne legyél már ilyen hülye légyszi... :D
10/15 A kérdező kommentje:
Természetesen nem teljesen maguktól csinálnák meg, hanem csak átalakítanák egyedire. Én láttam a TV-ben, hogy valaki egy Audira kerekek helyett hójáró lánctalpat szerelt, Egy ladába pedig az utastérből állítható felfüggesztést, sportmotort, led lámpát szerelt.
2021. jan. 15. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!