Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Fiesta tényleg ennyire jó?

Ford Fiesta tényleg ennyire jó?

Figyelt kérdés

Meg vagyok illetődve. Apa autójával mentem ma pár helyre. Egy 1996-os Ford Fiesta 50 lóerős. Olyan 110km-t használtam, gondoltam visszatöltöm 1870 forintot fizettem és kettőt kattant. Ment vele tegnap Apa az biztos. Nade, lényeg, olyan kényelmes, halk és annyira jó vele országúton a megengedett 90-nel menni.

25 éves autó. Valami vicces összegért vette pár éve 200 ezer forintért kb. Ha lenne benne klíma én tutti kicserélném a Skoda 1.9 tdi-t érte. Ülést hátra tudom billenteni nem tudom emelni, de úgy meg mintha combtámaszos e49-el mennék annyira kényelmes, jó hát nem szabadna összehasonlítani, de megtettem...

2021. márc. 2. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%

Imádom amikor az emberek a saját (most haragudj meg nyugodtan, de) szar autóját az EGEKBE magasztalja szó szerint.

MIhez hasonlítod? Lovaskocsi?

96-os Fiesta? 50 lóerő?

Nekem senki ne mondja, hogy ez a kocsi:

- halk

- kényelmes / komfortos

- lehet vele bátran előzni, tehát dinamikus ha kell

- biztonságos

- jól néz ki (valakinél ez nem szempont)

Egyetlen egy előnye van. Szarér hugyér hozzájutsz és gombokért fenntartható. Mivel egy öreg szar, nem sajnálja az ember.

De ezen kívül... Ne már. Légyszi ne magyarázzuk meg, hogy ez a kocsi jó.

Minden amit felsorolsz, az nem igaz. Lehet te annak hallod, látod. De nem.

Komolyan nem tudom miből ültél át... Ülj be komolyan egy szinte bármi másba. Amire te itt azt állítod hogy maga a csúcs, az komolyan az autózás LEGALJA. Beülnél egy Porsche-ba, elélveznél, vagy mi lenne? :D

Jó vele menni 90-nel? Atyavilág :D. Egy 95-ös Fiestával?

Úgy beszélsz, mintha 95-öt írnánk, és a Fiestán kívül nem létezne más autó.

2021. márc. 3. 07:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Leírtam pár nevet ide, régi felhasználó neveket, törölték. Lényeg, hogy a rajzhoz írtam, de akkor nem lehet a múltról írni itt. Sajnálom moderátor bácsi/néni.

#11 sajnálom, igazad van. Ne haragudj.

2021. márc. 3. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!