Ford Fiesta tényleg ennyire jó?
Meg vagyok illetődve. Apa autójával mentem ma pár helyre. Egy 1996-os Ford Fiesta 50 lóerős. Olyan 110km-t használtam, gondoltam visszatöltöm 1870 forintot fizettem és kettőt kattant. Ment vele tegnap Apa az biztos. Nade, lényeg, olyan kényelmes, halk és annyira jó vele országúton a megengedett 90-nel menni.
25 éves autó. Valami vicces összegért vette pár éve 200 ezer forintért kb. Ha lenne benne klíma én tutti kicserélném a Skoda 1.9 tdi-t érte. Ülést hátra tudom billenteni nem tudom emelni, de úgy meg mintha combtámaszos e49-el mennék annyira kényelmes, jó hát nem szabadna összehasonlítani, de megtettem...
"combtámaszos e49"
Mesélj még, milyen autók pattannak ki a fejedből? :-)
#8 én nem azt mondtam, hogy autópályáztam , csak azt,hogy kényelmes és halk annak ellenére, hogy 25 éves. De nyugodtan gúnyolódj, hisz az interneten vagyunk.
Miquel, meglett a BE jogsid? Mert nem írtál azóta, oda. Szerintem azt sem láttad, hogy 101 kód kell hozzá, tehát nem kell üzemorvos. ( aki nem tudná, Miquel egy régi legendás tag , még gyakoris karikatúra rajz is van róla ) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!