Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen Corollát megvennétek?

Ilyen Corollát megvennétek?

Figyelt kérdés

Több mint 300 ezer km van benne, 13 éves. Első 5 éve alatt tettek bele több mint 250 ezer km-t!

Természetesen benzines, 1.6-os.

Egy 15 éves dízel franciát lecserélnétek amiben már van közel 259 ezer km erre? Megint lenne mit javítani rajta, küszöbök, kuplung..., 150-160 ezer forint alsó hangon olajcserékkel (mindet akkor)...

Menni megy, de nekem kényelmetlen, lomha és zajos. Ellenben egy ilyen Corolla szerintem "megváltás" lenne.

De lehet csak én érzem így, és semmivel se járnék jobban vagy jól vele. Elvégre sokat futott és 14 éves lesz ez is, Corolla ide vagy oda... Viszont szerintem olcsóbb a km miatt mint a kínálat úgy általában.

2021. márc. 2. 13:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A saját kocsid talán hangos és lomha, de mégis ismered. Ráköltöd azt a 150-160 ezret (ami természetes egy 15 éves autónál), de utána nincs gondod egy ideig. Egy másik autónál meg bármi lehet, főleg, ha 300 ezret futott. Vagy ki tudja, valójában mennyit.
2021. márc. 2. 13:06
 2/19 A kérdező kommentje:
Elvileg itthoni üzembe helyezésű, nem külföldi. Na mindegy, még gondolkodok hogy csináltassam-e meg a miénket...
2021. márc. 2. 13:09
 3/19 anonim ***** válasza:
Én a mai, kevés kivétellel csaló, óratekergető, a nyilvánvalót is pofátlanul letagadó világban inkább a sajátom, az ismert előéletűt javíttatnám, ameddig csak lehet.
2021. márc. 2. 13:13
 4/19 A kérdező kommentje:

De tegyük fel, "őszinte" autóról lenne szó? Nyilvántartás szerint mondom, 5 éves koráig megfutotta a több mint 250 ezret, utána a maradékot az elmúlt 8 évben. Két gazdás volt, utóbbi gazdája tette meg vele 2012-től azt a 100 ezret. Én is kb. annyit tervezek előre.

Nem győzködni akarom magam, csak írom az információt. Ez nem a németből frissen behozott megvigyázott első fiatal hölgy tulajdonostól alig futott történetnek tűnik.

A másik, megyeszékhelybeli kereskedésből vehették (bár egy logo semmit nem mond)és ilyen Toyotát tipikusan nem a hülyegyerekek vesznek, akik aztán lelakják. Ezért van bizodalmam benne.

Köszi a válaszokat.

2021. márc. 2. 13:25
 5/19 anonim ***** válasza:

Az ilyen Toyotat tenyleg nem tipikusan a hulyegyerekek vesznek, akik lelakjak, hanem az olyanok, akiknek pont annyira erdekes egy auto, mint egy mosogep. Nem ert hozza, nem is erdekli, meg hat Toyotabol van, ezzel nem kell foglalkozni, harmincezrenkent talan egy olajcseret megcsinaltat, aztan szevasz. Barmilyen autot tonkre lehet tenni, es sok esetben az ilyenek pont jobban elhasznaljak a kocsit.

Nem a Corolla ellen beszelek amugy, nekem is van egy 21 eves, es nagyon szeretem. De a te esetedben inkabb maradnek a mar meglevo autonal, amirol mindent tudsz, kolts inkabb arra.

2021. márc. 2. 13:43
 6/19 anonim ***** válasza:

Én nem cserélnék 15 éves autót 13 évesre. 8-10 éves korosztályt lőném be csere esetén.

Gyűjenék még, addig kipróbálnék több típust, utánanéznék a modelleknek/motorkódoknak.

2021. márc. 2. 13:51
 7/19 anonim ***** válasza:

nem venném meg

túl drága a toyotához az alkatrész

azt 150 ezer ft javításokkal nem fogod tudni üzemeltetni

2021. márc. 2. 14:00
 8/19 anonim ***** válasza:
Asszed a corollát csak megveszed aztán kész? Én jó állapotú 10 éves autót vettem de az első kötelező szervíz nekem is elvitt 150-et
2021. márc. 2. 14:22
 9/19 A kérdező kommentje:

Akkor marad a javitgatas amig ki nem dol vegleg. Ha meg birja ot evig akkor lesz husz eves...

Mire osszegyujtom a penzt megint csak 13-14 eves kocsira lesz eleg. Ebbol kimaszni nem lehet. Es meg az inflacioval nem is szamoltam. A dizelek jovojet se tudjuk elore, de minel jobban nyomjak hogy csunyarosszdizel, annal jobban dragulnak majd a benzinesek.

Pl. egy 10 eves Aveoban is hogy mi kerul 1.2-1.3m-ba nem tudom...

2021. márc. 2. 14:30
 10/19 anonim ***** válasza:
A mi életübkbe még lesz dízel nyugi
2021. márc. 2. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!