Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 3 millió ft-ból milyen autót...

3 millió ft-ból milyen autót vennél?

Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 05:39
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

honda accord jó lenne

ha nem 15 évest kapnék belőle... ha nem újat

2021. márc. 1. 09:57
 22/30 Morzsi007 ***** válasza:
Én anno Mazda 6 és az Accord között gondolkodtam. Kicsit olcsóbb és jobban is megy a Mazda, ezért választottam. Most 12 éves, nem rohad, benzines 2.5L. Nem volt vele gond. Egy Xeon izzó égett ki a 6 év alatt, meg akksi, fékbetét csere volt. Persze az olajak, szűrők is cserélve vannak.
2021. márc. 1. 10:10
 23/30 A kérdező kommentje:
hát akkor nagy szerencséd van, hogy nem rohad, és esőt valszeg sosem látott még ráadásul
2021. márc. 1. 10:17
 24/30 Morzsi007 ***** válasza:
Lehet, (esőt, havat látott), de ez már kicsit olyan, mint amikor mondják, hogy franciát nem szabad venni. A másik autónk egy 22 éves 206-os, mikor megvettem 2004-ben, azt mondták nem szabad franciát venni, meg fogom bánni. A mai napig üzemel. Sokan beszélnek dolgokat, de senki nem tapasztalatból mondja, hanem, mert hallotta, meg olvasta. Sok sikert és szerencsét a vásárláshoz, szükség lesz rá. :)
2021. márc. 1. 10:53
 25/30 A kérdező kommentje:

A 206-os jó kocsi, az megbízható járgány.

Franciában is van jó, de nagyrésze attól még egy hitvány szar.

10-12 évesen ha még nem rohad, akkor érdemes eladni a mazdát...

Azokból amiket rideg tartásban tároltak, azoknak már nincsen alja...

Ez vadonat új kora után pár hónappal, már tök sárga az egész alja...

2021. márc. 1. 10:56
 26/30 Morzsi007 ***** válasza:
Minek sárga az alja?
2021. márc. 1. 11:01
 27/30 A kérdező kommentje:
az összes mazdának
2021. márc. 1. 11:04
 28/30 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy 20 évvel le vannak maradva a magyarok, de ez már fizikálisan fáj, amikor valaki a hülyeségére ennyire büszke. Nem rohadnak a Mazdák jobban, mint bármi más, ennek már 10 éve. Jó reggelt! Üdv 2021-ben!
2021. márc. 1. 13:00
 29/30 Morzsi007 ***** válasza:
Kérdező, neked hány Mazdád volt életedben ?
2021. márc. 1. 14:02
 30/30 anonim ***** válasza:

Khm, kérdező, ilyen sarkos megállapításokat azért ne tegyél a Mazdákról.

1999-es évjáratú, tehát nemsokára 22 éves Mazda 323 típusú autóm van, én 8 éve használom. Nem rozsdás. Hátsó kerékívek kezdtek rozsdásodni másfél éve, azok szépen ki lettek javítva.

Én úgy hallottam a Mazda-legendát, hogy az osztrák hegyekben és Bajorországban agyonsózzák az utakat, tehát az onnan hozott autóknál nagyon nézni kell az aljukat. A Mazdáknak pedig (legalábbis egyes típusainak) tényleg gyenge pontja a rozsdásodás. Ez együttvéve azt jelenti, hogy Ausztriából és Németországból behozott Mazdákkal kell nagyon óvatosnak lenni.

De igazából bárhonnan bármilyen típusú autót hoznak be, tisztességesen át kell néznie szakembernek. Persze a magyarországiakat is.

2021. márc. 1. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!