3 millió ft-ból milyen autót vennél?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 05:39
11/30 A kérdező kommentje:
Nekem kozlekedesre alkalmas, takarekos, nagy helyterrek rendelkezo auto kell
2021. márc. 1. 07:45
12/30 anonim válasza:
Én most kb. ennyiért tervezek venni egy Mitsubishi Outlandert (jelenleg ez felelne meg a legjobban az igényeimnek).
14/30 anonim válasza:
Új Daciat 5 év vagy 100000 km garanciával.
15/30 anonim válasza:
Octavia vagy Superb kombi 2.0 CRTDI
Jó állapotú Passat B6 szintén 2.0 TDI
Audi A4 2.0 TDI, ha erős kell akkor 3.0 V6 TDI
én ezeket választanám
Ezekből már nagyon jó állapotúakat tudsz venni 3m-ért
16/30 Morzsi007 válasza:
Utolsó Te nagyon Volkswagenes vagy. :-)).
17/30 anonim válasza:
+1 az új Dacia-ra.
3 millával beleugrasz egy 5-10 éves használtba, ahol bármi kiderülhet? Persze kifoghatsz jót is, de nagyobb azbesély rá, hogy átkúrnak.
Az újra legalább van garancia
18/30 A kérdező kommentje:
3 millió ft-ból nem jön ki új dácsia
most néztem ezt a sander stepway-t, szép kocsi, picit kicsi, de sajnos 4.2 millió
az már túl sok
2021. márc. 1. 09:08
19/30 anonim válasza:
Valami pár éves olcsóságot. Tehát ilyen Dacia és társai. Még garanciás, de belefér a keretbe.
20/30 anonim válasza:
Honda Accord, Toyota Avensis.
Vagy Kia Ceed kombi. Lehet Mazda 5 is, csak akkor nagyon meg kell nézni, nem rozsdásodik-e alul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!