Mi a legpraktikusabb választás akkor ha egy autót (6os BMW) szeretnék használni havi díjas részletfizetéssel?
Figyelt kérdés
Utána olvastam,ugye a tartós bérlet esetében a végén vissza kell adni az autót,ráadásul csak meglévő cég esetében lehet igénybe venni,és nyilván annál biztos van költséghatékonyabb megoldás mint hogy gy bankból felvegyek szabadgelhasználású hitelt és ugy vegyem meg az autót,szóval minden Hasznos tippet,tanácsot előre is köszönök!!!2021. febr. 28. 13:58
1/5 anonim válasza:
Hasznos tanács: ha megvenni sincs miből akkor fenntartani sem lesz miből. Egy villantós autóért felesleges hitelekbe verned magad...
2/5 anonim válasza:
Ha még egy hitel törlesztőjét sem tudod fizetni, akkor tényleg nem neked való ez a kocsi
3/5 anonim válasza:
Hosszabb távon maga az öngyilkosság autót bérelni, pláne egy ilyet. Ha már kp-ban nem tudod kifizetni akkor inkább hitel, de a végén a tiéd, minthogy havonta fizeted azt csak bérled.
4/5 anonim válasza:
"nyilván annál biztos van költséghatékonyabb megoldás mint hogy gy bankból felvegyek szabadgelhasználású hitelt és ugy vegyem meg az autót"
Igen van, úgy hívják vétel, a teljes összeget kifizeted és kész.
5/5 anonim válasza:
Csak erősíteni tudom az előttem lévő hozzászólásokat. Ez nem az a fajta kocsi, hogy kockázatmentes lenne hitelre venni csak azért mert épp kijön a fizuból a havi részlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!