Renault Laguna 2.0t motorral milyen választás lenne?
Figyelt kérdés
2006-2007 körüli kocsit nézek, 1 millió környékén, Renault Laguna 2.0 turbómocis milyen lehet? Mennyire lehet sportosra hangolva a futómű? Vagy ezek is franciásan, lágyan rugóznak az úton? Sz.rfranciánál kicsit részletesebb infót kérnék, ha esetleg nem ajánlott a típus. 23/f2021. febr. 27. 06:00
2/9 A kérdező kommentje:
Valami konkrétabbat esetleg? De kértem is ezt.
2021. febr. 27. 07:13
3/9 anonim válasza:
Ne várj valaszt ezektől a bugrisoktól. A közhelyek durrogtatásán kívül nincsenek érveik. Egyszerűbb ha levegőnek nézed őket.
4/9 anonim válasza:
Kedves kérdező! Megpróbálok érdemleges választ adni, nekem volt francia autóm, igaz Peugeot, de annyit olvasgattam már róluk, hogy lassan szaki leszek. Szóval, a kettes Laguna első szériája nem egy túl megbízható autó típus hírében áll, azonban! A facelift utáni modellekkel már közel sincs annyi baj. 2005-tol gyártották őket, szebb is lett szerintem az orr részük. Szinte minden facelift utáni modellre igaz, legyen az olasz, francia vagy éppen német, japán, hogy csak jobb lett utána az adott széria. Nincs ez másként a "kettes" Laguna esetében sem. S ez a széria 2007-ig futott, akkor jött a "hármas" Laguna, ami a legmegbízhatóbb Laguna generáció volt. Az 1.6-os éppen elég bele, de a legjobb az 1.8-as vagy az általad is említett 2.0-as benzines.
5/9 anonim válasza:
Én abszolút benzines párti vagyok, így azokat ajánlanám a Laguna-ba. Vagy esetleg alternatíva lehet egy kései 406-os, 1.8-as benzines mondjuk. Az egyik legszebb "tucat autó", jó széria volt, az egyik legjobb Peugeot. Esetleg.
6/9 anonim válasza:
UI hogy kényelmesen rugozik, azt nem tudom, nem ültem még Laguna gépjárműben, semelyik generációsvan, de mivel francia autóról van szó, szinte biztos vagyok benne, hogy lágyan rugozik és kényelmesek az ülései. A 607-es Peugeot állítólag olyan jól kiegyenlíti az út egyenetlensegeket, kátyúkat, hogy a Totalcar tesztben anno a Hungária körúton Winkler konkrétan áradozott róla. Most lehet lepontoznak, de egy fiatalabb, rendszeresen karbantartott 607-esre is ránéznek, kipróbálnám. De az jó nagy autó, a Laguna-nal szerintem hosszabb gép. 1999-tol 2010-ig gyártották, akkor váltotta fel (a 407-essel együtt) az első generációs 508-as...
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, tőlem kaptál egy zöldet. Igazság szerint a Laguna tetszik a legjobban. :)
2021. febr. 27. 09:45
8/9 anonim válasza:
az 1-es lagunákkal se volt baj, csak kissé pudvásodtak. :)
De motorikusan örökélet.
9/9 anonim válasza:
A legkényesebb az általad kérdezett típusnál az a 2 literes turbós motor. Nincs hozzá már szinte alkatrész, ha hibás, drága szervizelni. Jobban járnál egy sima alap 1,8-as vagy 2 literessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!