Citroen C4 Pallas,2010.1.6 motorral milyen választás lehet? Beleszerettem külsőleg. Volt/van esetleg valakinek?
Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 16:07
1/5 anonim válasza:
Ha benzines motorral veszed még akár jó választás is lehet
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem éri meg?
Segítenétek?
Köszönöm
2020. jan. 8. 17:42
4/5 anonim válasza:
Ha valós a km, akkor szerintem ez egy jó autó.
5/5 anonim válasza:
Én csak a saját nevemben tudok beszélni, nekem volt ugyan ez a hdi motor, nem Citroenben, hanem Peugeotban, de hogy én fogtam ki egy rossz darabot, vagy az összes ilyen, én nem tudom. Mindenesetre a hozzáfűzött reményeimet nem váltotta be, hibás is lett végül, pedig karban is volt tartva.
Nem írtad, hogy milyen távokra és mire használnád, ha megéri neked a diesel hosszútávon, vedd meg, de ha csak általánosan használnád szerintem benzines jobb. Ha hdi kell akkor 1.6 90 lóerőst vegyed,vagy 2.0 hdi szintén 90 lóerőst, viszont ezt a tipust nem szerelték ezzel az autóval, ezért ajánlom a benzinest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!