Jó választás lehet az A4-es Audi ezzel a motorral?
Nagyon megtetszett a B7-es, nagy maszkos Avant. Ez az egyetlen kombi ami tetszik, és a 2.0i (NEM FSI!!) 131 lovas erőforrással venném, kézi váltóval. Mennyire megbízható konstrukció?
Abból indultam ki, hogy nincsen :
- turbó
- kettős tömegű lendkerék
- EGR szelep
- szívócsöves befecskendezés
- részecske szűrő...stb.
Egyszerű mint a faék. Futóműve kényes, annyit tudok. Városban nem nagyon hajtanám.
Szerintem teljesen felesleges 130lovas audit venni!Semmivel nem lesz nagyobb élmény egy golfnál,annyival tud max többet,hogy 3centit rádob a cerkádra.
Ennyiből 2.0fsi octaviát vennék!(+még maradna is egy nagyszervízre)
Kedves 1. Válaszoló! Nem keresek golfot, mivel szeretnék egy picivel jobban összerakott, minőségibb autót. Nem tetszik a beltere, és attól a kék műszerfaltól kifolyna a szemem éjjel, a Skoda méregzöldjétől szintén. Az a 131 lóerő nekem bőven elég, nem vagyok én Schumacher. Autópályán röhögve elmegy 140-et, szuttyogókat megelőzni is elégséges. Másra nekem nem kell. Viszont, ha már lehet, akkor olyan autóval közlekedem, ami belülről is tetszik, hogy jó érzéssel tegyem meg a kilométereket. A 2.0 FSI motor pedig kimondottan hajlamos kokszosodásra. Erről a motorról viszont nem tudok semmit.
A többi válaszolónak köszönöm! Egyéb betegségek amik eljöhetnek? Rothadás, elektronika stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!