Melyik a jobb választás megbízhatóság, menetdinamika, ár-érték arány szempontjából?
Mindegyiknél a 2009-2010 körüli évjáratokra gondolok.
Nagyon-nagyon max. 1.4 millióig, névre írva, itthoni forgalomba helyezésű autóra számolva.
Úgy tudtam hogy a Hyundai a minőségibb, erre fel a Kia-k drágábbak... A Rio-t kifelejtettem a listából, de mindegy is, mert árban azok is ott vannak.
És milyen érdekes, a hahu és a marketplace is, dízelekkel van tele, úgy unom már, szereltetni szeretnek az emberek tankolni már nem annyira? Vagy addig használják míg jó azt' utána elpasszolják megkíméltként... Benzinesek 5-600 ezerrel is többért kínálják, 1.3-1.4 mFt a tizenhárom évesekért? Nem mintha bajom lenne a korával, csak a korrózió...
Ráadásul amit hirdetnek is benzinesek, 90%-a kereskedésből, aminek a fele külföldi. Szóval nem tudom akkor.
a hyundai a puhább futóműves "kénylemesebb", a kia meg kocsit feszesebb.
anyagminőségben és megbízhatósábgan nincs különbség
1-es vok kinek mi a minőség, egy swift után mindkettő az de én a swiftet szeretem akkor is (régit)
dízelt azért vesznek mert valóban kevesebbet mennek a kútra de ez csak illuzió az is befalja az üzemanyagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!