Benyovszky Oszkár kérdése:
Hogyan tudom kiszedni a spoilert tartó két csavart?
Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 09:40
2/18 A kérdező kommentje:
A csavar nincs beletörve, még csak nem is rozsdás. Azonban a lyuk amin keresztül elérném egy kulccsal teljesen megközelíthetetlen. A csomagtartó külső lemezén fekszik belül, de a belső lemezen ahol a gumibogyó van, amit akkor szedek ki ha ezt a csavart ki akarom cserélni nincs egymás magasságában. Dugókulccsal lehetetlen kiszedni.
2021. febr. 27. 09:43
3/18 A kérdező kommentje:
Üreges a csomagtartó azon része, egy kis lyuk vezet oda, de az nincs egy vonalban a csavarral és ez elég ahhoz hogy hozzáférhetetlené tegye.
2021. febr. 27. 09:46
4/18 anonim válasza:
És szerinted hogy rakták össze?
5/18 anonim válasza:
Hát akkor belülről, oldalról benyúlsz valami csillag/villáskulccsal, és kis szakaszokon mozgatva meglazítod. A kezed befér?
6/18 anonim válasza:
Több gumibogyó szörp kell hozzá, az fellazítja.
7/18 A kérdező kommentje:
A kisujjam nem fér be oda. A villáskulcs talán befér, de nem tudom megfogni vele. Hogy hogyan rakták össze? Mit tudom én. Talán valami úgy meghajlított és megvágott célszerszámmal.
2021. febr. 27. 21:41
9/18 A kérdező kommentje:
Lefényképezem, de hogy rakjam ide be. Nem vagyok egy nagy számtech guru.
2021. febr. 28. 20:59
10/18 A kérdező kommentje:
Oldalam meg nincs amire feltölteném és azt a linket meg ide beraknám.
2021. febr. 28. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!