Simsonból hogyan tudok kiszedni egy csavart a blokkból? A nagycsavarhúzó forgácsolja a csavart nem tudom kitekerni. Sos
Ha már végleg elnyaltad akkor meglehet próbálni ráhegeszteni valamit ás úgy kitekerni...Amúgy úgy tudod könnyebben kiszedni hogy egy dornival picit meg kalapálod simán a csavart minden nélkül,majd tekerheted kifelé(működik)
De ha más nincs akkor pontozd ki és fúrd ki a csavart egy az egyben....vagy flexxel vághatsz a csavarba nagyobb vájatot .
ütvecsavarhúzó nem segítet ezért megfurtam
de az a nagy büdös hejzet ,hogy csak a csőfogóval tudtam rendesen megfogni a csavarszárat egész a tövébe ez a szar meg inkább eltört ahejett hogy meglazult volna és kb 1mm csonkot hagyott...
Ezt ,hogy műtsem ki?
Kipontozod a közepét,majd egy akkora átmérővel megfúrod hogy a metetet pont ne bántsa és szószerint kifúrod a helyéről,vagy megfúrod nagyobbal és vágsz neki nagyobb menetet vagy menetjavítóval javítod.
Vagy hegessz rá valamit....de lehet kapni direkt ilyen csavarkiszedőt is Én is valami 700ft-tért vettem de még egyszer sem használtam :)
A csavarkiszedőről mutatsz egy képet? Kíváncsi vagyok a működésére ,hogy tudja azt kivakarni ami nekem csőfogóval sem sikerült.
A heggesztésben én nem bízok szerintem az a 2000 celsius nem tesz jót az öntvény alunak főleg ,hogy ennyire közel vannak egymáshoz
Nekem beletört sikeresen ,azóta nem használom.Inkább kifúrom.
csak annyira kell hegeszteni amennyire oda pöttyintesz a hegesztővel(ha van avid azzal még jobban meglehetne csinálni mert ott a hő az sokkal koncentráltabb és gyorsan vissza tudod hűteni.
Inkább pontozd ki a közepét és fúrd ki,de úgy hogy ha lehet közben vizezd és ne állandó fordulaton nyomjad bele hanem csak mindig nyomkodd azt a bekapcsológombot rövid időkre így nagyobbat harap és jobban és nem égeted el az élét a fejnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!