Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » (Ford cmax 1.6 tdci 110le...

(Ford cmax 1.6 tdci 110le 2008 ) furcsa futyulo süvitő hang gázadáskor Mi lehet?

Figyelt kérdés

Közvetlenül oljcsere utan kezdodott . Az olajcserénel szetkellet huzni a turbócsöveket hogy hozzaférjenek az olajszűrőhöz.

Az olajat nem eszi nem füstöl a teljesitmeny csokkkent (nem huz annyira) gázadáskor hallom ahogy elkezd felmenni a forsulatszám eggyre hamgosabb es a vegen mar kisse femes süvito hang hallatszik . Ötletek ? Esetleg valamelyik turbocső?

Ausztriaba lakom sajnos nem tudom hazavinni a jelenlegi helyzetben es itt ausztriaban tobbe kerulne javitas mint az auto ha valami komoly gond van

2021. febr. 25. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vajon miért. Ugye a környezetvédelmi kategória az viccből van. Meg ugye a vizsga is.
2021. márc. 28. 10:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Jaj hagyjuk már ezt... Eddig az összes autóm tudta a megfelelő co kibocsájtást dpf nélkül
2021. márc. 28. 10:24
 13/16 anonim ***** válasza:

12 attól még ha be van jegyezve, akkor benne kell hogy legyen.

Persze amikor lebukás van, akkor a rendőr a paraszt, meg mindenki más hülye és jön az ajvékolás, hogy kell nekik a pénz. Mondjuk egy ilyenért, németeknél egy adócsalást is a nyakadba varrnak a környezetvédelmi bírság mellé, mert kevesebb az adó a részecskeszűrős kocsira. Szerintem ami késik az jön Magyarországon is.

2021. márc. 28. 12:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, de egyenlőre nem életszerű, tuning autósokat baszogatják inkább, meg amúgy is, a fél ország gyalog járna vagy sitten lenne, ha erre mennének rá
2021. márc. 28. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:
14 huszonéve a fóliával volt ez. Volt egy szépen fóliázott autóm, akkor fóliáztuk, amikor még senkit sem érdekelt. Aztán volt egy rendelet, akkor sem piszkáltak, aztán hirtelen elkezdtek lépten nyomon megállítani, meg büntetgetni, akkor leszedtük ahol le kellett. Előtte minis azt hittük, hogy életszerűtlen.
2021. márc. 28. 13:40
 16/16 A kérdező kommentje:

Siman atment a muszakin igy mivel szovtferesen is kivetettem es megfelelt a kornyezetkibocsajtasnak. Sajnos muszaly volt mivel kis tavokon hasznaltam igy mindog eldugult...

De inkabb arra lennék kivancsi hogy ettel adhat e ki fütyülő hangot a turbo ami 120e km ezelott lett belerakva es gyari . Ha jol tudom van egy katalizator meg a reszecskeszűrő elött ezért nem értem hogy tud szabadonfutni a turbo.

2021. márc. 28. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!